Szerintetek is szűz csillagjegyűek lányok nagyon szépek nagyon kedvesek?
Igen, ebben biztos vagyok.
Kivéve, amelyik nem😂
#2 tényleg?
Én szűz jegyű vagyok, de (külső visszaigazolás alapján, nem vagyok egoista) állítólag szíp vagyok👀 a kedvesség az néha nem megy, de sosem vagyok egy gyökér a másikkal
Az a több millió leanyzó aki augusztus 23 és szeptember 23 között? Sok nagyon szép és nagyon kedves lány lenne akkor a Földön.
Egyébként én az vagyok :)
Szűz vagyok és ugyan én mindig túlkritizálom magamat, hogy ez sem szép rajtam meg az sem, a visszajelzések alapján szép vagyok, mindig is körülrajongtak a férfiak és nőktől is állandóan kapom a bókokat.
Alapvetően kedves vagyok de hangulat / ember függvénye is, ha olyanom van akkor nagyon kedves vagyok, segítőkész és elcsevegek bárkivel bármiről. Ha meg olyan kedvemben vagyok vagy nem szimpatikus az illető akkor meg sem szólalok és nem érdekelnek az emberek.
Hát a külsőt inkább az aszcendens jegyhelyzete adja. :)
Szűz napjegyem van, mérleg aszcm. Azt mondják szép vagyok, de hát ez olyan relatív
6-os ez én vagyok :)))) hahha bár nekem még a halak holdam is szépen elősegíti az érzelmek hullámzását.
9es voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!