Szűz csillagjegyűek miért mérlegel nyilasall meg Rákkal jön össze? Legtöbbször?
Egy szexkapcsolatom volt mérleggel, soha nem akartam többet tőle, nem illettünk össze.
Soha nem volt nyilas párom.
3 rák partnerem is volt és egyikkel sem működött, nem nekem valók.
Bakkal és kossal jöttem ki eddig a legjobban de ez tuti nem az asztrológián múlott.
A Szüzek 2 dolgot akarnak a másiktól: 1. szexelni, 2. jól lerántani anyagilag.
Mielőtt a csajok felhördülnének, ez a férfiakra ugyanúgy jellemző, mindenükből kiforgatják a csajokat, és jól ki is használják más módon is (pl. intézzen el neki dolgokat).
Nyilasként a Szüzet csak szexre használom, másra nem jó. jót mulatok a próbálkozásain, ahogy próbál kihasználni, csak nem sikerül neki :)
2, egy ilyen általánosító, korlátolt emberrel még szexelni sem lennék hajlandó, a többi nyilas meg köszöni neked a lejáratást.
Szűz vagyok, saját lakásom és autóm van, olyan keresetem amiből úgy élnék mint Marci hevesen egyedül is. Soha nem volt tehetős párom pedig nem kevés férfi fordult meg mellettem és a férjem is egy konkrétan csóró férfi lett akinek egy fél zsák ruha volt minden vagyona amikor hozzám költözött. Sem a pénz sem a szex nem kardinális kérdés az életemben.
Nagyon értékelném ha ezeket a légbőlkapott marhaságaidat nem kommentelnéd be mindenhova mert konkrétan a realitástartalma a 0 felé konvergál vagy legalábbis egyáltalán nem igaz mindenkire...
A mérleg a szűz szomszédos jegye. Ez mind a nyugati, mind a keleti asztrológiában lehet kedvező kapcsolat. A szűznek lehet rákban álló Vénusza, ahogy a ráknak is szűzben álló. Sőt, ez a mérleg - szűz esetén is előfordulhat. Férfi képletében a Vénusz azt jelzi, hogy milyen típusú nő jön be neki.
A szűz - nyilas kapcsolatot inkább a keleti szerint tudom megmagyarázni. Mindkettő eshet olyan állat jegyébe, amik kedvelik egymást. Pl. augusztusi szűz = majom ♥️ decemberi nyilas = patkány.
Természetesen sem a keleti, sem pedig a nyugati asztrológiában nem elegendő információ az, hogy ki milyen hónapban született.
nyilasként szűz párom volt 18 évig
soha nem akart kihasználni sem anyagilag se máshogy
Mert hozzájuk vonzódunk..
De én még életemben nem volt mérleg fiúm, legtöbbhez csak rossz emlékek fűznek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!