Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Szűz csillagjegyűek miért...

Szűz csillagjegyűek miért mérlegel nyilasall meg Rákkal jön össze? Legtöbbször?

Figyelt kérdés
2020. júl. 10. 11:00
 1/7 anonim ***** válasza:
56%

Egy szexkapcsolatom volt mérleggel, soha nem akartam többet tőle, nem illettünk össze.

Soha nem volt nyilas párom.

3 rák partnerem is volt és egyikkel sem működött, nem nekem valók.

Bakkal és kossal jöttem ki eddig a legjobban de ez tuti nem az asztrológián múlott.

2020. júl. 10. 11:09
 2/7 anonim ***** válasza:
12%

A Szüzek 2 dolgot akarnak a másiktól: 1. szexelni, 2. jól lerántani anyagilag.

Mielőtt a csajok felhördülnének, ez a férfiakra ugyanúgy jellemző, mindenükből kiforgatják a csajokat, és jól ki is használják más módon is (pl. intézzen el neki dolgokat).

Nyilasként a Szüzet csak szexre használom, másra nem jó. jót mulatok a próbálkozásain, ahogy próbál kihasználni, csak nem sikerül neki :)

2020. júl. 10. 13:29
 3/7 anonim ***** válasza:
80%

2, egy ilyen általánosító, korlátolt emberrel még szexelni sem lennék hajlandó, a többi nyilas meg köszöni neked a lejáratást.

Szűz vagyok, saját lakásom és autóm van, olyan keresetem amiből úgy élnék mint Marci hevesen egyedül is. Soha nem volt tehetős párom pedig nem kevés férfi fordult meg mellettem és a férjem is egy konkrétan csóró férfi lett akinek egy fél zsák ruha volt minden vagyona amikor hozzám költözött. Sem a pénz sem a szex nem kardinális kérdés az életemben.

Nagyon értékelném ha ezeket a légbőlkapott marhaságaidat nem kommentelnéd be mindenhova mert konkrétan a realitástartalma a 0 felé konvergál vagy legalábbis egyáltalán nem igaz mindenkire...

2020. júl. 10. 14:05
 4/7 anonim ***** válasza:
0%

A mérleg a szűz szomszédos jegye. Ez mind a nyugati, mind a keleti asztrológiában lehet kedvező kapcsolat. A szűznek lehet rákban álló Vénusza, ahogy a ráknak is szűzben álló. Sőt, ez a mérleg - szűz esetén is előfordulhat. Férfi képletében a Vénusz azt jelzi, hogy milyen típusú nő jön be neki.

A szűz - nyilas kapcsolatot inkább a keleti szerint tudom megmagyarázni. Mindkettő eshet olyan állat jegyébe, amik kedvelik egymást. Pl. augusztusi szűz = majom ♥️ decemberi nyilas = patkány.

Természetesen sem a keleti, sem pedig a nyugati asztrológiában nem elegendő információ az, hogy ki milyen hónapban született.

2020. júl. 10. 15:28
 5/7 anonim ***** válasza:
Nincs ilyen összefüggés.
2020. júl. 11. 12:57
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

nyilasként szűz párom volt 18 évig

soha nem akart kihasználni sem anyagilag se máshogy

2020. júl. 11. 17:29
 7/7 anonim ***** válasza:

Mert hozzájuk vonzódunk..

De én még életemben nem volt mérleg fiúm, legtöbbhez csak rossz emlékek fűznek

2020. aug. 1. 10:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!