Károly03 kérdése:
Skorpió (férfi) és Bak (nő) mennyire illenek össze?
Figyelt kérdés
Párkapcsolati téren kérdezem.
Normális válaszokat előre is köszönöm :)
2020. júl. 9. 11:42
1/7 anonim válasza:
Attól tartok, ezt nem fogod normális válasznak tartani, de jó szándékkal mondom: nem az asztrológiai jegy határozza meg, hogy két ember mennyire illik össze.
2/7 anonim válasza:
Hogy konkrétabban is megpróbáljak segíteni: [link]
Talán kiábrándító lehet, hogy a csillagjegyeket, horoszkópot egyáltalán nem említi a cikkben, de ha szeretnéd kicsit szélesíteni a tudásodat párkapcsolati téren, akkor jó szívvel ajánlom.
3/7 anonim válasza:
Normális válasz : az asztrológia nemcsak napjegyből áll.
4/7 anonim válasza:
Mondjuk ki: az asztrológia egy áltudomány. Lehet érdeklődni iránta, én például a mai napig szeretem a Hupikék Törpikék mesesorozatot, viszont kár komolyan venni.
5/7 anonim válasza:
Barátként jobban kijönnek szerintem, mint párkapcsolatban. De nincs akadálya a kapcsolatnak sem:)
7/7 anonim válasza:
Nekem a családban így van. Skorpió az apa és Bak az anya. Nagyon jól meg vannak a maguk módján amúgy olyan tüzes páros.
Viszont ez nem kell, hogy igaz legyen másoknál..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!