Melyik azok csillagjegyek aki utálna kirándulni?
Figyelt kérdés
2020. júl. 20. 10:00
1/12 A kérdező kommentje:
Talán Bak lehet az akinek szeret kirándulni?
2020. júl. 20. 10:03
2/12 A kérdező kommentje:
Talán Bak lehet az akinek nem szeret kirándulni?
2020. júl. 20. 10:22
3/12 anonim válasza:
Ezt nem a csillagjegy határozza meg... 🤦♀️
4/12 anonim válasza:
A csillagjegyek nem utálnak semmit.
5/12 anonim válasza:
Skorpió vagyok, párom bak, laza túrákra eljárunk szívesen, de a keményeket, nomádokat nem szereti egyikünk sem. De bak barátnőm meg azokat imádja. Nem lehet ezt ráhúzni egy-egy csillagjegyre, mert mindig lesznek kivételek.
6/12 anonim válasza:
Én imádtam kirándulni.
Majd apám elkezdett minden kiránduláson véresre verni valakit. Ekkor 6 éves voltam. Azt hittem ez normális.
10 éves lehettem, amikor rájöttem, hogy nem az.
Most 40 vagyok. Szeretek kirándulni. De csak egyedül. Ha van velem valaki érzem a verést, amit apámtól kaptam.
No. Én most milyen csillagjegyben születtem?
7/12 anonim válasza:
Én bak vagyok és imádok kirándulni.
8/12 anonim válasza:
Bak létemre imádok kirándulni. Miért gondolod, hogy attól függ, hogy ki szeret, hogy ki mikor született? Miért gondolod, hogy több millió azonos horoszkópú ember utál kirándulni?
9/12 anonim válasza:
Én nem tudok olyanról, hogy bármelyik csillagjegy is utána kirándulni. Xd Amúgy sem ezen múlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!