Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Rák jegyűek- milyennek látjáto...

Rák jegyűek- milyennek látjátok őket, ill. milyenek vagytok?

Figyelt kérdés
Jó-és rossz tulajdonságokra gondoltam többek közt...
2010. júl. 19. 09:52
1 2 3
 21/28 anonim válasza:
Érzékeny,családszerető.Mindent halogat,az utolsó előtti pillanatban kezd hozzá.Nincs akaratereje,csak úgy sodródik.
2010. júl. 20. 07:29
 22/28 anonim ***** válasza:
100%
Akaraterőre én is azt hittem, hogy nekem nincs. Ha kis dolgokban nem is mutatkozott meg, azért kitartó vasszigorral leadtam közel 40 kilót, onnantól tudom, bármire képes vagyok. Én az állatokat nem szeretem, egy régebbi kutyatámadás miatt, de a madarakban, macskákban azért örömem lelem. Nagyon megfogott a lakatlan szigetes írás, azt én is számtalanszor megfogalmaztam:) Beszélni én sem szeretek sokat. Olyan az életem hogy gyakran vagyok itthon egyedül, amit nem bánok, nekem ez a feltöltődés. De ha hosszabb ideig kell együtt tartózkodnom valakivel, van, hogy nem szólok hozzá, magamba fordulok, volt már ebből sok probléma, hogy igénylem a magányt. Néha meg a pörgést. Nálam se nagyon van középút ilyenek és érzelmek terén. Ha lustálkodok, azt is 100 százalékosan:) ha edzek, azt is ugyanolyan intenzíven:) Ha valaki lát délutáni ejtőzésem közbe, meg nem mondja, hogy másnap lefutok majd 30 km-t.:) Az erős csontozat, zömök felsőtest de hosszú vékony végtagok rám nagyon jellemzőek, tipikusan a rákhoz írják. Klasszikus zene és a rock/metal nálam is alap, de rengeteg stílust meghallgatok ha igényesnek találom. Többnyire a régi előadókat szeretem, metalból is az újaktól kiráz a hideg.
2010. júl. 20. 09:50
 23/28 anonim ***** válasza:
én is sokat beszélek..:D szinte be sem áll a szám egész nap..:D
2010. júl. 20. 14:31
 24/28 anonim ***** válasza:

rengeteg rákot ismerek:)

negatív tulajdonságaik: hipochonderek, túl érzékenyek, sértődékenyek, tutyimutyik, hajlamosak a depresszióra és a komplexusokra, félénkek, introvertáltak, hajlamosak az önsajnálatra és önsanyargatásra

pozitív:intuitívak, érzelmesek, kedvesek azokkal akiket közel engedtek magukhoz, béketűrőek, család centrikusak, szerelemben hűségesek, szeretet éhesek

2010. júl. 21. 04:40
 25/28 anonim ***** válasza:
Utolsó válaszoló: :O Ezek rám is mind igazak xD
2010. júl. 21. 14:00
 26/28 anonim válasza:
33%
ismerek pár rákot... iszonyú idegesítő emberek. állandóan poffázzák a marhaságaikat, és egyszerűen nem esik le nekik, hogy senkit sem érdekel... ha pedig megmondod nekik, akkor megsértődnek...
2010. júl. 22. 02:37
 27/28 anonim ***** válasza:
Hajlamos a bepukkadásra, de amúgy békeszerető, ha békén hagyják, nem piszkálják, nem sok gond van vele. Üdv: egy rák
2013. dec. 13. 09:16
 28/28 anonim válasza:
Én is rák vagyok :)! Sokszor megkaptam már a, hogy hihetetlenül türelmes vagyok, és igen ha veszekedésre kerül a sor, visszahúzódom, és próbálom a leggyorsabban megoldani !! A Családom az első, mindent megteszek értük !! És igen a külsőm rideg, határozott, és ugyanakkor, hihetetlenül nagy titokzatosságot rejt :) !! Nincsen gondom a hangulatingadozásokkal, mindig olyan a hangulatom, amilyen a környezetemé :)!! Figyelmes vagyok, és kitalálom mire gondol a másik, ezért sokan becsülnek, és cserélnének velem :) !! Nem vagyok nagy beszélő akit nem nagyon ismerek azzal nem tudok jópofázni,és órákat fecsegni, a barátaimmal viszont teljesen más személyiség vagyok :) !! Ellentmondásos az egész lényem :) !! Rossz tulajdonságom, az a durci igen, :) Rossz néven veszem ha megbántanak, főleg ha hozzám közel áll a személy, akkor addig nem békélek meg, amíg ő nem kezdeményezz :) !!
2014. máj. 19. 12:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!