Rák jegyűek- milyennek látjátok őket, ill. milyenek vagytok?
Sziasztok.:D én is rák vagyok.:D 29.én volt a szülinapom..:D hát ami azt illeti, kreatív vagyok, nem bírom az egyszerű dolgokat, mindig csinálok valamit..most például a szobám falára akarok festeni ilyen szép motívumokat..:D meg hát szeretek mindenben benne lenni..most például ugyebár volt zsolcán az árvíz, és nem messze lakunk Felsőzsolcától és mentünk ruhákat válogatni/pakolni vagyis hát önkénteskedni..szeretem az embereket..egészségügyi suliba járok..:D és szülésznő szeretnék lenni, azért mert minden nap új emberekkel kerülök kapcsolatba nem pedig csak annyi hogy bemegyek az irodába ugyan azokhoz az arcokhoz..:S a lustaság pedig nálam úgy van hogy ha szólnak hogy ezt meg azt csináld( mármint anyukám) akkor az úgy nem megy..de ha egyedül vagy akkor akár az egész házat is kitakarítom..:D úgy sokkal jobban megy..
17/L
jó tulajdonságot nem sokat tudok magamról írni, talán csak annyit, hogy nem szoktam másokat bántani, csak maximum szándékosan, ha nem látok más lehetőséget. De ez nem túl gyakori.
Rossz tulajdonságaimat sorolhatnám, beképzelt vagyok, önző, nincs bennem semmi felelősségérzet mások iránt, antiszociális, sznob, és még sorolhatnám.
Persze mások előtt igyekszem normálisan viselkedni, mert azért nem célom megutáltatni magam az emberekkel és szerencsére nincs is tudomásom róla, hogy bárki utálna (legalábbis nyíltan még senki sem vállalta fel). A rákokra jellemző családszeretet teljesen távol áll tőlem, sem a párkapcsolat, sem a gyerekek gondolata nem vonz, sőt utóbbi egyenesen taszít. Szép otthont viszont én is szeretnék, viszont azt mondják a rákok inkább a romantikus, vidéki stílusért vannak oda, én viszont a modern, minimál stílust szeretem.
Szóval elég fura rák vagyok, talán az aszcendensem miatt, vagy hogy 22-én születtem, ami már majdnem oroszlán, nem tudom, annyira mélyen nem vagyok benne ebben a horoszkóposdiban. Talán egyszer majd csináltatok magamnak személyre szabott horoszkópot, abból több minden kiderül, és azt mondják az még igaz is...
19L
Ja kedvesek,meg aranyosak....heh.Addig amíg érdekükbe áll valakivel jó pofizni.Két színűek! Lusták és be nem áll a szájuk,állandóan zajongnak.Ha hibát követnek el,mindig mást okolnak,a férfi rák hűtlen is.Baromi nagy az egójuk,nem tudnak bocsánatot kérni.A női rákba azért van jó is,tényleg a gyerekeit mindig védelmezi,mint egy anya tigris.
Anyám és a pasim rák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!