Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Rák jegyűek- milyennek látjáto...

Rák jegyűek- milyennek látjátok őket, ill. milyenek vagytok?

Figyelt kérdés
Jó-és rossz tulajdonságokra gondoltam többek közt...
2010. júl. 19. 09:52
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
Jólelkű, érzékeny, aranyos emberek. :-)
2010. júl. 19. 10:07
 2/28 anonim ***** válasza:
Az én rák jegyű ismerőseim mind jóidulatúak, kedvesek, soha nem ártanak másoknak, én szeretem őket.:)
2010. júl. 19. 10:09
 3/28 anonim ***** válasza:
Nekem a nevelőapám rák, kedves, törődő, de olykor elég lusta és ha csinál valamit, és nem látja fizikai eredményét, akkor kétségbe eshet és nemtörődömmé válthat.
2010. júl. 19. 10:12
 4/28 A kérdező kommentje:
:) akkor jó,mert én is az vagyok, tegnap volt a születésnapom.
2010. júl. 19. 10:12
 5/28 A kérdező kommentje:
Amúgy az utolsó válaszoló véleményében is van valami. Olyan a munkaköröm,hogy nem sok sikerélményt ad,+ a házimunka:(. Én is jobban szeretem azt a munkát,aminek szemmel látható eredménye van,pl, betonozás ,festés stb. pedig nő vagyok...
2010. júl. 19. 10:15
 6/28 anonim ***** válasza:
Boldog szülinapot utólag is :)
2010. júl. 19. 10:41
 7/28 anonim válasza:

Szia! Nekem is pár napja volt:). És is rák vagyok:)

Kedve, jólelkű, állatbarát, de ha valami nem sikerül, akkor azonnal feladom, nem igazán vagyok kitartó, de ha megbántok valakit egyből lelkiismeretfurdalásom lesz.

Mézszőke a hajam, sötétbarna a szemem. Hízásra nagyon is hajlamos vagyok, erős a csontozatom, körte alkatom van.

2010. júl. 19. 10:51
 8/28 anonim válasza:
Család centrikus, érzékeny de hajlamos a durcira.
2010. júl. 19. 10:52
 9/28 anonim ***** válasza:

ANYA-típus, érzékeny, empatikus, segítőkész, kitartó, szívós, sértődékeny, nagyszájú, önbizalomhiányos, képes kiborulni apró dolgokon. Sok pletykás rákkal találkoztam már. És előfordult többször is, hogy egy rák addig tett meg valamit a másikért, míg neki az nem okozott gondot.De amint összetűzésre került sor ellene fordult a másiknak.

Ha rossz a kedve hajlamos kitölteni máson, akkor is, ha nem az tehet róla.

Nekem édesanyám és nagymamám is rák.Ők mindenen át kitartanak mellettem, részben róluk és részben ismerőseimről írtam ezeket.

2010. júl. 19. 10:57
 10/28 anonim ***** válasza:

én is rák vagyok...

nagyon anyáskodó, gondoskodó, féltő...talán néha túlzottan is aggódó :) nagyon szeretem az állatokat, és nagyon családcentrikus vagyok. fontos az otthonom, a magánszférám. az előzőekkel ellentétben én szeretek küzdeni aztrt hogy valami sikerüljön ha nagyon akarom azt. a legrosszabb tulajdonságom talán az hogy a hangulatom nagyon változékony. egyik percben még semmi gond, a másikban világvége:) ugyanígy működik a haragom is. lobbanékony, de megbocsájtó típus vagyok, ellenben soha nem felejtek el semmit. nálam a bizalom egy, ha egyszer hülyére vesz valaki annak utána mindent csak akkor hiszek el, ha nincs kétség.

2010. júl. 19. 11:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!