Ikrek csillagjegyűek! Milyennek találjátok a skorpiókat?
12:31 vok.
És az az igazság h az emberek szemetek,csak saját magukra gondolnak,ez nem csak az ikrek jegyű emberek tulajdonsága.És amúgy szerintem nem sok értelme van a horoszkópnak.
Nem véletlen a közismert mondás (melyben egyébként személy szerint nem igazán hiszek), hogy "A skorpió megeszi az ikreket reggelire". Én amúgy ikrek vagyok, s hosszú ideig olyan voltam, mint ahogy mondják: felszínes, pletykás. Ami jellemző rám MOST az ikrekből, az az, hogy kíváncsi vagyok és sok mindent ki szeretek próbálni, művészi hajlamaim vannak.
Tavaly beleszerettem egy nálam 4-5 évvel idősebb skorpióba, aki amúgy a hátsó határán van a csillagjegynek. Hosszú ideig nyomultam rá (no igen, ilyet sem teszek már, főleg mivel közel egy éve boldog kapcsolatban élek), míg végül megtudta, hogy ikrek vagyok. Azonnal közölte, köztünk soha nem lesz semmi. Elég lekezelően bánik másokkal, azt mondják rá, tipikus skorpió. Azt hiszi, ő a legjobb, legokosabb, ráadásul csak szex után képes valakibe beleesni. Olvastam egy fórumot akkortájt, ahol több skorpió nyilatkozta, hogy valóban csak szex után képesek szerelembe esni.
Engem vonz az asztrológia, érdekelnek a csillagjegyek, s egy bizonyos fokig (a józan ész határáig) el is tudom hinni, amiket egy bizonyos csillagjegyben született emberről állít. De szerintem ez nem lehet akadály egy igazi szerelemben, barátságban vagy akármilyen emberi kapcsolatban. Mert nagy vonalakban beleillik persze az ember, de ha akarja, a veleszületett negatív tulajdonságokat leküzdheti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!