Mért állítják be negatívan a skorpiókat?
Mert a skorpiók negatívak? :D:D
Na jó, természetesen vannak pozitív tulajdonságaik, de én ismerek párat és megdöbbentő, hogy mégis mindegyik erőszakos, agresszív és uralkodó típus...
Kérdező!
Te biztos nagyon rendes, kedves skorpió vagy, de nekem anyám is skorpió...
Soha nem láttam nála nagyobb érzelmi zsarolót!
Bosszúálló, kegyetlen, manipulatív, uralkodó hajlamú...
Egy szóval:rettenetes.
Senki nem bírja ki vele hosszú távon.
Ő mindig mondja is, hogy ő egy tipikus skorpió.
Én meg hozzáteszem magamban, hogy: sajnos!
A Skorpió nő kiismerhetetlen. Nagystílű költekező, akinek semmit sem kell áldoznia azért, hogy biztosítsa a kényelmét, sőt luxusban éljen. Elbűvölő teremtés, aki bátran számíthat a megérzéseire.
A hamis embereket nem tűri. Kiváló kritikai érzéke alapján könnyen kiismeri az embereket és partnere erényeit és hibáit még akkor is elemezgetni fogja, ha az maga a tökéletesség. Kevés olyan makacs nő akad, mint amilyen a Skorpió szülötte. De kitartó.
Ha egyszer eldöntött valamit, nincs ami megállítsa s csak nagyon nagy önuralommal lehet neki ellenszegülni. A Skorpió nő megveti a gyengeséget. Ha valaki összevesz vele, nem könnyen felejti és mástól sem tűri el, hogy úgy tegyen mintha semmi sem történt volna. Sőt, bosszúálló is. Ha valaki kihozza a sodrából nem lehet tudni, meddig jut el a haragja. Bármily változáshoz nehezen alkalmazkodik. Mélyebb elemzések alapján az asztrológusok kétfajta Skorpió nőt különböztetnek meg: az egyik csoport a tüzes szeműek, akik nem sokat adnak a szép ruhákra és a hiúságra s diszkréten, általában a gyenge férfiakat hódítják meg, a másik, a fatális asszony, aki a saját érzékei rabja, kokett, az a veszedelmes típus, akitől óvakodnak a férfiak, mert sok szerencsétlenséget hozhatnak rájuk, de ők maguk sem boldogok.
MÁSODIK VAGYOK, szerintem ebben nem ír annyira nagyon rosszakat. :D És én szeretek skorpió lenni,nem hagyom hogy piszkáljanak,így sokkal jobb élni. :) Mondjuk suliban nem merek visszaszólni,eléggé kétoldalú vagyok suliban-visszahúzódó máshol ahol azokkal vagyok akiket szeretek-pörgős,életvidán
A SULIBAN?
Ha még sulis vagy, ne könyveld el magad...
Emlékszem, én kb. 25 évesen kezdtem el igazán változni, érni, addig tényleg isis voltam...
Még bármilyen lehetsz... :)
Én is skorpió vagyok. Legfőbb jellemzők : Harcias, elutasító, érzékeny.
Nos én pont az ellentettje vagyok. Utálom, ha nincs kivel csevegni. Utoljára 8 éve verekedtem önvédelemből. Nagyon együtt érző és őszinte vagyok. Az igaz ha felhúznak, akkor haragtartó vagyok jó darabig, de engem nehéz kihozni a sodromból.
Van azonban egy nagy előnyünk: Megérezünk előre bizonyos dolgokat. (Ki nem?) De amúgy igen, sokszor volt már úgy, hogy 3 vs 1 arányba nekem volt igazam (családon belül).
Ne törődj a horoszkópokkal! Légy olyan, amilyen vagy.
20F
Talán mert a rossz tulajdonságaik annyira erősek, annyira tudnak másokat szánt szándékkal bántani, hogy hiába vannak jó tulajdonságaik és hiába kedvesek néhány emberhez, ha a többségében a többségnek csak ártanak.
Egyetlen jó tulajdonság jut róluk eszembe, de ezzel is csak a saját érdekükért vannak: kitartóak a munkában.
Viszont a rosszt tulajdonságaikról regélhetnék....: irigyek, alattomosak, féltékenyek betegesen, panaszkodóak, lenézőek, hazudósak, na jó szóval kerülendők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!