Feltűnően, sokáig tartó nézéssel lehet-e negatívan befolyásolni valakit?
Figyelt kérdés
Nemrég egy rendezvényen szemkontaktusba kerültem egy nagyon régi hódolómmal,aki nekem nem kellett.Ez idő alatt folyamatosan éreztem,hogy néz minket.Amikor hazaértünk,a férjemnek erős gyomorfájása,/az étellel semmi gond ne volt/hányása,nekem olyan hasigörcsöm,rossz közérzetem volt,hogy azon a héten le kellett vetetnem a spirált is./eddig azzal sem volt gondom./Sokat van azóta ez a dolog az eszembe,talán rontást "szugerált" ránk.Lehetséges ez?2011. júl. 22. 12:09
1/8 anonim válasza:
Lehetséges. A szemével rontást hozott rád.
2/8 Won válasza:
Ha csak csupán sokáig néz, akkor nem! Viszont, ha ért a dologhoz, akkor valószínű. Tudsz róla valamit, hogy mivel foglalkozik? azóta is rosszul vagytok?
Won
3/8 A kérdező kommentje:
Sikeres ügyvéd.Nem vagyunk rosszul,sőt a férjem nem is foglalkozik vele,viszont én sokat gondolok rá,mivel egy volt barátnőm perét ő védte,és pár évig úgy érzem jogtalanul,de fizetnem kell a fizetésem 20%-át.Hála neki.Tanácstalan vagyok.Szerintetek mit tehetnék ez állapot ellen? Válaszotokat köszönöm.
2011. júl. 22. 12:39
4/8 Won válasza:
Próbáld meg elfelejteni! Nem hinném, hogy egy sikeres ügyvéd ilyenekkel foglalkozna. Nyugodj meg. Nincs semmi bajod és ez a lényeg.
Won
5/8 anonim válasza:
hogyne lehetne negatívan befolyásolni valakit feltűnő bámulással: én is kellemetlenül érzem magam ha valaki szemérmetlenül les. van úgy, hogy a kézenfekvő magyarázat az igazi: elcsaptátok a gyomrotokat.
6/8 anonim válasza:
Lehetséges az ilyesmi.
De, csak akkor, ha Ti is nyitottak vagytok az ő gonoszságára.
Aki erős lelkileg, azt nem tudja kikezdeni a rontás.
Csak azt, aki maga is bizonytalan, vagy fél, vagy éppen gyengébb periódusban van akkor. Testileg, vagy lelkileg.
Azért hatott rátok, mert én úgy érzem, hogy Te egy kicsit félsz ettől az embertől.
Lehet, hogy nem így van, de a soraidból ezt érezni.
Ezért lehet az, hogy ez a férfi hatni tudott Rád, illetve Rátok.
7/8 anonim válasza:
Természetesen lehetséges szemmel verni. A pszichiátriák teli vannak áldozatokkal.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,és ezúton várom levelét,aki privát E-mailen keresztül tudna választ adni.Szívesen elküldöm címemet.
2011. júl. 26. 20:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!