Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Lehetseges hogyha negativan...

Lehetseges hogyha negativan gondolkodom az kihat az eletemre? Ugy ertem hogy tenyleg rezgeseket bocsatok ki?

Figyelt kérdés
2010. nov. 23. 10:53
 1/10 A kérdező kommentje:
en probalok pozitivan gondolkodni....most pl. elkezdtem egy tanfolyamot es a korulottem levo emberek kozul ugy erzem hogy pl.az egyik nagyon negativan hat ram. biztosan nem vagyok szimpatikus neki,de tud nekem artani a gondolataival?erzem ha o nem lenne akkor a legkor is mas lenne.
2010. nov. 23. 10:55
 2/10 anonim ***** válasza:

rezgéseket félrerakva is igaz amit kérdezel...ezzel a negatív gondolkodással kapcsolatban...tudod minden cselekményed, az érzékelésed a tudatodból indul ki...az egész életed a tudatodtól függ...szóval ha negatív vagy, akkor nyilván az élteted is azzá válik...persze csak egy ideig...amíg észre nem veszel hasonló igazságokat. :)

üdv és sok sikert

25/F

LastOne.Left

2010. nov. 23. 10:57
 3/10 A kérdező kommentje:
es ez ugy elbizonytalanit,hogy nem tudok jol teljesiteni,pedig sokat tanulok,de amikor ott vagyok es kene mondanom minden kimegy a fejembol,es erzem a negativ eroket.a kerdesem az lenne hogy ez lehetseges hogy valaki artson nekem ,vagy csak en vagyok bizonytalan?
2010. nov. 23. 10:58
 4/10 A kérdező kommentje:
de en ugy ertem hogy lehetseges hogy valahogy ne gondoljak valamire es akkor nem is fogom erezni ezt a negativ hatast? es ha igen hogy legyek erosebb?
2010. nov. 23. 11:00
 5/10 anonim ***** válasza:

"Minden gondolat, melyet kibocsátunk,

egy rezgés, mely soha nem vész el.

Tovább rezeg a világegyetem minden

részecskéjében. Ha gondolataink

nemesek, szentek és erőteljesek, akkor

minden empatikus tudatot ugyanolyan

rezgésbe hoznak. Azok az emberek,

akik olyanok, mint mi magunk, felfogják

az általunk kivetített gondolatot, és

képességeiknek megfelelően hasonló

gondolatokat küldenek széjjel. Az

eredmény az, hogy anélkül, hogy akárcsak

ismernénk is gondolataink következményét,

nagy erõket hozunk mozgásba,

melyek együtt működnek, és megsemmisítik az önzõ és negatív emberek

által generált számtalan hitvány

gondolatot."

Csak egy részlet, az egész cikket érdemes elolvasni!

Forrás:

[link]

Swami Sivananda Szarasvati: A gondolat hatása

2010. nov. 23. 12:04
 6/10 A kérdező kommentje:
utolso,koszonom szepen.
2010. nov. 23. 12:12
 7/10 anonim ***** válasza:
0%
ha nem akarsz rezegni, szállj le a mosógépről
2010. nov. 23. 12:28
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

A negatív gondolkodás kihat az életedre. Egyszerű a képlet. Ha valami felől így érzel, az kihat a viselkedésedre, döntéseidre, ezáltal pedig közvetetten mindenre.

Képzelj el például egy közösséget. Egy embercsoporton belül sokféle személyiség lehet. Bulizós, magába forduló, figyelő, de nem közbeavatkozó típus, és így tovább. Ha valaki negatívan látja az életet, és minden mást is benne, sugárzik róla a dolog. Foghatod a rezgésekre is, de ha valaki teljesen átadja magát az érzésnek, kifelé is ezt mutatja, és a közösségbe is sugározza ezt.

Érthető voltam?

Szóval az a lényeg, hogy az ember hajlamos mások hangulatára rásimulni, átvenni azt. Persze nem örökké tart ez, csak ameddig egy csoportban vagyok, és mindennapi a találkozó. A negatív dolgok egyébként is sokkal "kapósabbak" tehát az emberek nem feltétlen a pozitív életérzésű ember "rezgéseit" veszik át.

Ne félj, a gondolataival nem tud ártani, viszont ha sokat rágódsz rajta, közvetetten az fog a károdra válni. Pl. az úttesten átsétálva is ezen tűnődsz, nem nézel szét, és elcsap egy kocsi.

2010. nov. 23. 12:44
 9/10 anonim válasza:
0%
mi vagy te, vibrátor?
2010. nov. 23. 13:33
 10/10 Ignis Subdialis ***** válasza:

A negatív gondolkodás negatív hatásán kívül számolni kell azzal is, hogy ha ebből következően negatívan, rosszat sejtve, gyanakodva fordulsz a világ felé, akkor a világ ilyen oldala fel fog erősödni az érzékelésedben. Van erről egy jó kis történet, megpróbálom a saját szavaimmal előadni.

Két város között félúton egy öregember üldögélt. Arra ment egy vándor, s megkérdezte:

- Kedves Bátyám, X városból jövök, s Y felé tartok, megmondanád milyen emberek élnek ott?

- Mondd, milyen emberek éltek abban a városban, ahonnan jöttél?

- Ó, szörnyű fösvény, irigy, rosszindulatú emberek, ezért is költözöm el onnan.

- Hát, sajnos el kell szomorítsalak - válaszolt az öregember - ahova tartasz, ott is ilyen emberek élnek.

A vándor tovább állt, de kis idő múlva érkezett egy új, csak most a másik irányból. Ő is megkérdezte:

- Kedves Bátyám, Y városból jövök, és X felé tartok, megmondanád milyen emberek élnek ott?

- Mondd, milyen emberek éltek abban a városban, ahonnan jössz?

- Ó, ott igazán barátságos, jószívű népek élnek, mindig segítettek és mellettem álltak, sajnálom is, hogy el kell költöznöm onnan.

- Egy percet se bánkódj, mert ahova tartasz, ott is pont ugyanilyen emberek várnak majd!

2010. nov. 23. 14:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!