Gondolkodom, hogy elkezdjem-e az agykontrollt, mi a véleményetek?
Ne!! Ha rám hallgatsz, nem teszed meg, a közelébe se kerülsz!
Tudom, hogy ma nagy divat, de new age-es, ami pedig a gonosz hatalmában van. Így észrevétlenül is kapcsolatba kerülsz vele, amit te nem szeretnél. Nagyon rossz hatással lesz az életedre és a lelkedre is, valamint a halálod utáni lelki üdvösségedre is.
Az a legnagyobb cselvetése, hogy elhiteti, hogy nem létezik, pedig de, és az, hogy az emberek nevetnek ezen, pedig egyszer sírni fognak.
Hidd el nekem, rómkat teológus vagyok.
Ja igen, még vmi: ismerősöm konkrétan skizofrén lett, mert gyerekkorától járatták mindenféle agykontrollos tanfolyamra.
Ne csináld!
Elsőnek: Tiszta öhm... vagy.:D
Nekem volt egy ismerősöm, azt mondta megéri.
Sokat segített neki.
Meg egy tanárom bnője is volt, és emberfeletti dolgokat tanultak.:D
Nekem megvan a könyv, csak az elején úgy kell kezdeni, hogy 7 hétig a meditációt. Na már letelt nekem ez az idő, de mivel kicsit ellustultam, így gyakorlom még egy kicsit, és nem haladok tovább. De a képzelőerőm az jobb lett.:)
Én azt javaslom, hogy ha van kedved hozzá, akkor mért ne fejleszthetnéd azt, ami a fejedben van?:)
Az lehet, de nem gyakorlod. Ezt onnan látom, hogy "hívő"-nek mondod magad, ahogyan ma divatos, de a katolikusok nem így nevezik magukat, hanem úgy, hogy vallásos, mert a kettő közt nagy különbség van.
Ugye, eltaláltam?
Első voltam.
Én használtam a technikákat. Segített a tanulásban, alvászavarban, ellazulásban és meditációban, habár ez a tudás a meditációhoz önmagában kevés volt, de egy európai embernek ez sokkal emészthetőbb, mint egy távolkeleti spirituális tan.
Aki meg ettől skizofrén lesz, az vagy tulzásba vitte ezt, vagy alapból lappangott benne egy ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!