Hogy kezdem el az agykontrollt?
Mindenfélére kíváncsi vagyok, ami a kezdéshez kell.
Szimpatikus, azonban még nem ismerem eléggé, nem tudom, hogy kezdjem...
Mit olvassak pl. először?
L19
Tanfolyamon mindent megtanulsz. Először drágának tűnik, de hidd el, megéri. Szerintem. Idén végeztem el Szegeden, csodálatos dolog. A végén mindenkinek a szeme könnyes volt... :) Domján László volt az oktató, nagyon jól csinálja.
Ha olvasni szeretnél róla, vagy más infókat megtudni, akkor az agykontroll.hu-n keress, ha más infókat szeretnél tudni, hogy mi történt a tanfolyamon, miket tanultunk, milyen módon, akkor engem is kérdezhetsz. privát e-mailben. Fiatal vagyok, hivatalosan nekem nem is ajánlották ezt a tanfolyamot, de nem bántam meg.
13/F
Joseph Murphy: A tudatalattid csodálatos hatalma
Neten is fent van sok helyen, valamikor régebben találkoztam vele. Én ezzel a könyvvel kezdtem, hidd el nekem ez a legjobb, legtökéletesebb! Jó a titok is (sőt olvasd el azt is mindenképp) de nálam az előbb említett könyv visz mindent. Amúgy a titoknak van egy filmje is, az is fent van neten, meg tudod nézni. Jó nagyon, és sok hitet ad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!