Háton kereszt tetoválás. Tegyük fel látnál a strandon egy ilyen srácot akinek egy nagy kereszt van a hátára tetoválva mit gondolnál róla? Negatívan diszkriminálnád, elkönyvelnéd hogy biztos egy xy? Vagy?
"Jé. Az ott egy kereszt. Vajon tényleg vallásos? Esetleg divatból tetováltatott magára egy élete szóló szimbólumot? Mint például a diszkós páwák és rib*ancok, akik szombat este segg részegre isszák magukat és megkú*ratják magukat, aztán vasárnap reggel templomba mennek. Álszentség. Azért nem kevés gerinc kell ahhoz, hogy valaki így a hátára tetováltasson egy jelképet. Mi va,n ha nem jár templomba? Mi van, ha nem imádkozik minden este? Mi van, ha még egy szót sem olvasott el a Bibliából? De nem, ennyire csak nem hülye egy ember. Nem vagyunk állatok. Jé, tényleg, tegnap a Simpson családban pont a vallásról volt szó."
Azt hiszem kb ezt XD
kösz, valami ilyesféle válaszokat szeretnék :D
irónia like :)
Biztosan negatívan diszkriminálnám... Alapból megvan a véleményem a vallásokról, főként a kereszténységről. De ha valaki ezt akarja csinálni, hát tessék, de ha ennyire kiteszi mindenki szeme elé, akkor már szóba se állnék vele, ha előre tudok róla ilyesmit.
Egyébként valószínűleg megbökném a párom, hogy "nézd már", aztán sokatmondó pillantás, meg pofavágás...
nem vallás topik, szóval hosszan nem fejtegetném, de nem túlbuzgó hitről van szó.
de jöhet, jöhet. kíváncsi vagyok, mert tervezek egyet.
érdekes, hogy egyből a hithű katolikus templomba járó ember ugrik be először egy keresztről. szerintem a túlbuzgó vallásos emberek nem csináltatnak tetoválást.
köszi.köszi
A válasz megírásának időpontja: ma 21:29
félreolvastam, sorry :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!