Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Háton kereszt tetoválás....

Háton kereszt tetoválás. Tegyük fel látnál a strandon egy ilyen srácot akinek egy nagy kereszt van a hátára tetoválva mit gondolnál róla? Negatívan diszkriminálnád, elkönyvelnéd hogy biztos egy xy? Vagy?

Figyelt kérdés

[link]

valami hasonló mint a fenti linken, csak sallangok nélkül, szimpla kereszt.

2011. okt. 5. 21:06
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
70%
Azt gondolnám hogy egy divatmajom. Feltűnési viszketegsége van, nem kap elég figyelmet. Na meg írod hogy nagy tetoválás, az általában szép sem szokott lenni. Kisebb mindig jobb, a nagy inkább azt sugallja hogy "hééhéé nézz már rám, milyen menő vagyok ezzel a tetkóval". Ez nem egy pozitív dolog számomra. Amúgy szeretem a tetoválásokat, de a jelképeket nem kéne erőltetni ha igazából túl sok közöd nincs is hozzá.
2011. okt. 7. 14:54
 12/19 anonim ***** válasza:
én lány vagyok és tetoválok, de ha nem tetoválnék ugyanúgy bejönne ha egy fiunak kereszt van a hátán szerintem jol néz ki:)
2011. okt. 14. 21:24
 13/19 anonim ***** válasza:
Én azt hinném ,hogy elhivatott pap aki cölibátust fogadott így ráhagynám a dolgot.
2011. okt. 14. 22:10
 14/19 anonim ***** válasza:

Az Eastern Promisesben az orosz maffia börtöntetoválásai közül a kereszt a hivatásos tolvajságot szimbolizálta. De nekik a mellkasukon volt. Amennyiben a viselője minimum 25 éves és egy kicsit is hasonlít Viggo Mortensenre és bizony nem mulasztanám el, hogy megismerkedjek vele.

A divattetkókat nem szeretem. Ha már tetkója van, legalább legyen rosszfiú.

Egyébként elég valószínű, hogy nem vallásosságból van, ha hithű keresztény lenne, aranykeresztet hordana a nyakában... bár ki tudja. Na úgy nem mennék oda hozzá.

Lány voltam, 19 éves.

2011. okt. 14. 22:45
 15/19 A kérdező kommentje:
az egy jó film! akadt ott még egy-két tetoválás, de azért annyira nem szeretnék sittesen kinézni...
2011. okt. 14. 22:56
 16/19 anonim ***** válasza:

Megmondom őszintén, nem nagyon tepernék azután, hogy közelebbről megismerjem. Én úgy vagyok vele, hogy aki a kinézetében is ennyire hirdeti azt, hogy ő milyen vallűsú, milyen zenét szeret stb., az nagyjából csak erőlködik, és nem biztos, hogy ő éli át legjobban azt a vallást, szereti legjobban azt a zenét stb. És egyébként sem vagyok keresztény.

És akkor ott van még az az opció is, ami elég valószínű, hogy csak gizdáskodni akar, meg azt sem tudja, mit is jelent az a jelkép, csak vmi monumentális, durva tetkót akart a hátára...

2011. okt. 15. 00:37
 17/19 anonim ***** válasza:
A belinkelt képen a tetkó nagyon gagyi.
2011. okt. 15. 08:30
 18/19 anonim ***** válasza:

Mivel én alapból szeretem a tetoválásokat,nekem tuti tetszene.Gondolnék vallásosságra, de amugy meg nm probálnék találgatni mert bármi lehet a háttérben.

18/L

2011. okt. 15. 09:23
 19/19 anonim válasza:
Én nem látom a linkelt tetkót, de abban biztos vagyok, hogy mint sok más tetkót tényleg egyesek feltünősségi viszketegségük miatt készítenek.De mégis vannak kivételek. Személyes véleményem az, ha valaki elkötelezi magát egy vallás mellett, az igenis csináltathat ilyent. Én sem értek egyet a divat tetkókkal pl playboynyuszi, márka, feliratok, idézetek amik épp akkor illenek az emberhez később meg jelentéstartalom nélküli szövegnek hatnak a testen.. De a vallás, egy egészen más dolog. Én személy szerint jövő 7en megyek tetováltatni magamra egy keresztet, mert évek óta vágyom rá és büszkén fogom majd viselni! =)
2013. febr. 5. 12:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!