Miért divat a diszkósoknál a kereszt?
- Mert a pókerasztal alatt gyóntatják a csajokat, már amelyiket odaengedik ülni..
- Felhívás keringőre kezdő mesterlövészeknek.
- Hívő keresztények, éppen egy Apácashow-ról jönnek.
- Az minden vagyonuk.
"Utolsó, az ilyen megjegyzések téged minősítenek."
Leszarom, hogy ilyen ribanc férgek mit mondanak...
"egyszerűen tetszik maga az alakzat."
Emiatt vagy az, amit mondtam. És az emberekhez jó a hozzáállásom, de a ribancokhoz nem...
Követem a divat azon részét ami tetszik. (mert például a magassarkú, meg a cicanaci, műkörmös rész szerintem ocsmány.) 16 éves vagyok, soha nem volt pasim, soha nem voltam diszkóba, sose sminkelem magam, még a hajammal sem csinálok semmit.
Mondhatod azt, hogy túlontúl átlagos vagyok amiért keresztet hordok !divatból! (igen, valóban így van, a divat hatott rám, és megtetszett az ami egyébként nem tünt volna fel), de ne ribancozz le egy medál miatt, mert nem vagyok az. (vagy pedig nem vagy tisztában a szó jelentésével)
Ha ezek után is ragaszkodsz a véleményedhez akkor már tényleg nem tudok mit írni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!