Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Miért érzem folyton azt, hogy...

Miért érzem folyton azt, hogy zuhanok?

Figyelt kérdés
Mostanában egyre ritkábban jön elő ez az dolog nálam, de régebben viszonylag gyakran előfordult, hogy még mikor félálomban voltam úgy éreztem, hogy zuhanok a semmiben. Szabályosan éreztem a szellőt a hasamon:) és hirtelen megmozdultam, és magamhoz tértem. Akkor tudatosult bennem, hogy ez nem valóság. Nem tudom mitől lehet ez, nem tudja véletlenül vki?
2010. júl. 2. 18:22
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
Nekem is kicsit reálisabbnak tűnik:))
2010. júl. 2. 20:16
 22/27 anonim ***** válasza:
ugyanazt hallottam, amit az 1. hozzászóló írt..:D szóval nem hülyeség...
2010. júl. 3. 08:40
 23/27 A kérdező kommentje:
Oks, akkor bejelölöm, hogy hasznos válasz, de ettől még nem lettem okosabb xd, a leesik a vérnyomásom dolog kicsit biztosabb magyarázat nekem:) Azért köszönöm Pandóráról vagy bánat tudja honnan jött emberke:)
2010. júl. 3. 13:03
 24/27 anonim válasza:
Zuhansz me csődbe ment az életed xD am ha kicsit logikusan gondolkodnál tudnád hogy azért kék az ég mert O3 veszi körül a bolygót azaz Ozon..! TUDOD OZON RÉTEG EMBER!
2010. júl. 5. 23:16
 25/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm uccsó kommentelő, de itt az alapkérdés a zunahás volt, minden más csak poén..
2010. júl. 6. 12:36
 26/27 A kérdező kommentje:
zuhanás/
2010. júl. 6. 14:22
 27/27 anonim válasza:

Ilyen zuhanósat én is álmodok, nem tudom pontosan, hogy mit jelent. De olvastam egy álmoskönyvben, hogy zuhanást olyankor álmodunk, amikor az egyik idegszálunk elszakadt, de ez normális jelenség, megnő, elszakad, újból nő, szóval nem kell ettől parázni :)

14/L

2010. júl. 25. 18:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!