Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Miért álmodom folyton azzal...

Miért álmodom folyton azzal az emberrel?

Figyelt kérdés

8 éves voltam amikor megismerte az anyum az öcsém apját,aztán 10 évesen elolvastam egy levelet amit a férfi volt felesége írt az anyumnak mivel volt nála ez a férfi és beszélt rólunk neki,azt írta a nő hogy megerőszakolta a saját lányát és hogy csak azért van az anyummal mert szerelmes belém,szóval pedofil.Nagyon megutáltam,nem csinált velem semmit de utána már tudtam hogy miért akart mindig ölelgetni és a hajamat fésülni.....

Már régóta nincsenek anyummal együtt de azóta is folyton azt álmodom hogy elrabol(a saját lányát elrabolta),kerget és van hogy az ő szemszögéből látom a dolgokat és hallom hogy mikre gondol.Undorító amikor ezekre gondolok,miért vannak vele álmaim mindig?

2011. aug. 23. 20:03
 1/7 anonim ***** válasza:
Menekülsz a múltad elől, fogadd el, és lépj tovább!
2011. aug. 23. 20:06
 2/7 anonim válasza:
Ez sajnos azért van mert még mindig kísért a múltad és rettegsz ettől a férfitól..próbáld meg valahogy kitörölni az emlékezetedből :/
2011. aug. 23. 20:31
 3/7 anonim ***** válasza:
Én nagyon sajnállak téged, mert elhiszem hogy borzalmas :// Én sem tudok mást, mondani, próbáld meg elfelejteni, vagy ha nem megy, fordulj valami pszihológushoz, nem ciki az :// sorry
2011. aug. 23. 20:49
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat:)

Gondolkoztam már azon hogy elmegyek szakemberhez,de nem szívesen beszélnék erről,és nem is igazán tudom kiverni a fejemből mert borzasztó dolgokat csinált régebben,sokszor rossz érzésem van az utcán,arra gondolok hogy mi van ha figyel + még az hogy tudom hogy elrakott rólam képeket nem túl megnyugtató.Csak nem tudom hogy miért van az hogy sokáig nem is jut eszembe aztán mégis ilyet álmodok:(

2011. aug. 23. 21:22
 5/7 anonim ***** válasza:

"emberrablás:

Zavaros érzelmek."

2011. aug. 23. 22:49
 6/7 anonim ***** válasza:

Ez a visszatértő álom annak a jele, hogy feldolgozatlan benned ez az egész. Nem is tudsz vele mit kezdeni. Én a helyedben minenképpen megpróbálkoznék mégis egy pszichológussal, mert ezeket a dolgokat nem hiszem, hogy csak így hipp-hopp el lehet felejteni, vagy eltemetni magadban. Mert látod, visszajönnek rémálom formájában, mégha hetekig nem is jut eszedbe.

Csak az elején lesz kényelmetlen megnyílni, de rengeteget segíthet neked lezárni ezeket a dolgokat, és aztán pedig élhetsz normálisan. Ha meg vállalhatatlanul rossz érzés a pszichológssal beszélni, akkor többet nem mész, és megoldod valahogyan. Nincs mit veszítened.

Anyuddal beszéltél már erről? Biztos nagyon nehéz, de én először vele beszélnék a dologról. Ezek nagyon mély lelki sebek.

2011. aug. 24. 02:30
 7/7 A kérdező kommentje:
Azt hiszem beszélek ma anyummal és megbeszélem vele a pszichológust,remélem hogy az segít.Köszönöm hogy segítettetek:)
2011. aug. 24. 10:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!