Miért álmodom folyton azzal az emberrel?
8 éves voltam amikor megismerte az anyum az öcsém apját,aztán 10 évesen elolvastam egy levelet amit a férfi volt felesége írt az anyumnak mivel volt nála ez a férfi és beszélt rólunk neki,azt írta a nő hogy megerőszakolta a saját lányát és hogy csak azért van az anyummal mert szerelmes belém,szóval pedofil.Nagyon megutáltam,nem csinált velem semmit de utána már tudtam hogy miért akart mindig ölelgetni és a hajamat fésülni.....
Már régóta nincsenek anyummal együtt de azóta is folyton azt álmodom hogy elrabol(a saját lányát elrabolta),kerget és van hogy az ő szemszögéből látom a dolgokat és hallom hogy mikre gondol.Undorító amikor ezekre gondolok,miért vannak vele álmaim mindig?
Köszönöm a válaszokat:)
Gondolkoztam már azon hogy elmegyek szakemberhez,de nem szívesen beszélnék erről,és nem is igazán tudom kiverni a fejemből mert borzasztó dolgokat csinált régebben,sokszor rossz érzésem van az utcán,arra gondolok hogy mi van ha figyel + még az hogy tudom hogy elrakott rólam képeket nem túl megnyugtató.Csak nem tudom hogy miért van az hogy sokáig nem is jut eszembe aztán mégis ilyet álmodok:(
Ez a visszatértő álom annak a jele, hogy feldolgozatlan benned ez az egész. Nem is tudsz vele mit kezdeni. Én a helyedben minenképpen megpróbálkoznék mégis egy pszichológussal, mert ezeket a dolgokat nem hiszem, hogy csak így hipp-hopp el lehet felejteni, vagy eltemetni magadban. Mert látod, visszajönnek rémálom formájában, mégha hetekig nem is jut eszedbe.
Csak az elején lesz kényelmetlen megnyílni, de rengeteget segíthet neked lezárni ezeket a dolgokat, és aztán pedig élhetsz normálisan. Ha meg vállalhatatlanul rossz érzés a pszichológssal beszélni, akkor többet nem mész, és megoldod valahogyan. Nincs mit veszítened.
Anyuddal beszéltél már erről? Biztos nagyon nehéz, de én először vele beszélnék a dologról. Ezek nagyon mély lelki sebek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!