Mit jelenthet ez az álom? Miért álmodom ilyet?
Figyelt kérdés
Szörnyű álmom volt az éjjel.egy házat akartunk venni.megis néztünk párat.az utolsó ház hatalmas volt és elég olcsó.az alsó szint és a nappali szép volt régi de szép.de amint a szobákba beléptünk rájöttünk h. ez a ház valami szörnyű dolgot őriz.a szobák tele voltak olyan eszközökkel amik emberek kínzására alkalmasak.amin egy ilyen szobába beléptem ilyen bevillanásaim voltak h mik történtek ott.több kísértet is volt.kiderült h ez egy család volt akiket lemészároltak mert rengeteg embert különös kegyetlenséggel halálra kínoztak és most bosszút állnak azokon az embereken akik oda belépnek a házba.szörnyű volt menekülni kellett.nem írom le az egészet mert hosszú lenne nagyon.a lényeg h miután kimenekültünk a házból haza mentem Anyukámékhoz és sok idő elteltével még mindig azok az emlékek kínoztak....a látomások stb....:S2011. okt. 23. 10:00
1/7 A kérdező kommentje:
+ Anyukáméknál laktam holott már 3 éve külön vagyunk...:S
2011. okt. 23. 10:02
2/7 anonim válasza:
Az álmok nem jelentenek semmit. Az érzéseink, külső tényezők határozzák meg őket. Mivel nem tudjuk, hogy a közel vagy távol múltban milyen (rossz) dolgok történtek veled, nem igazán lehet megmondani, hogy miért álmodtad ezt.
3/7 anonim válasza:
Lehet, hogy az elmúlt életedből álmodtál meg egy mozzanatot. Azt, hogy téged és családodat keményen megkínozták.
4/7 A kérdező kommentje:
nemtudom de ez nagyon szar volt......:S
2011. okt. 23. 11:25
5/7 anonim válasza:
1. Sok horrorfilm.
2. Ezoterikus dolgokban való hit.
És tudom, most jön az, hogy nem nézel horrorfilmet, és nincs ezoterikus érdeklődésed.
6/7 anonim válasza:
Az előző hsz.-hez még annyit hogy tudatalatt honvágyad...
7/7 A kérdező kommentje:
nem nézek horrorfilmet pont ezért mert rosszat álmodok tőle.viszont az ezotéria érdekel....:D
de az a vicces h este nem is agyaltam ilyen dolgokon....mert amikor szoktam tuti h rosszat álmodok.:S
2011. okt. 23. 13:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!