Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Miért vagyok tudatában álom...

Miért vagyok tudatában álom közbe, hogy álmodom?

Figyelt kérdés

Ez olyan furcsa... nagyon gyakran fordul elő, hogy álmomban az ott lévő személyekkel megosztom, hogy ez csak egy álom. tehát tudatában vagyok hogy álmodom. és merész vagyok mert tudom hogy nem valóság. és mindig megpróbálok felébredni álmomban. próbálkozom, de nem tudok.. aztán sikerül.. de az álmon belül ébredek fel, tehát ugyanúgy alszom tovább, csak az álmomban kezdődik minden elölről !

Nagyon gyakori !

2011. júl. 11. 02:37
 1/6 anonim ***** válasza:
Ez gyakran megtörténik velem is és én nagyon szeretem az ilyeneket:)Pl:én nekem olyan szokott lenni h mondom magamnak hogy ez xsak egy álom és bármit megtehetek.És ami fontosabb hogy meg is szoktam tenni:P Szerintem a kérdésedre a válasz az agyban keresendő.
2011. júl. 11. 03:08
 2/6 anonim ***** válasza:
Amikor alszol, egy másik módba kapcsol az idegrendszered. Általában ilyenkor az a része az agyadnak, ami az éntudatért, döntésekért, stratégiákért fele "ki van kapcsolva". Tudatos álmodás esetén azonban valami miatt akít lesz: így tudod, hogy éppen álmodsz. Semmi különös nincs ebben, sokakkal elő szokott fordulni, fejleszteni is lehet, sőt, egyes alvászavarokban terápiaként tanítják is!
2011. júl. 11. 08:06
 3/6 anonim ***** válasza:
nahh, jó sokan meg (én is) kívánják, hogy legyen ilyen képességük....
2011. júl. 11. 09:01
 4/6 anonim válasza:
Velem is szokott ilyen lenni. Én általában a "veszélyhelyzetekben" jövök rá, hogy ez egy álom, pl. kapaszkodok egy sziklafalon, alattam a mélység, és érzem, hogy nem tudom tartani magamat, és ilyenkor jut eszembe, hogy ja, csak álmodok, és elengedhetem... :D Ilyenkor általában fel is ébredek. Ez utóbbit szinte minden tudatos álmodáskor meg tudom csinálni :D Érdekes.
2011. júl. 11. 21:03
 5/6 anonim válasza:
Én erre vágynék mivel a te álmod gondolom hatalmad van benne ! Nekem jó lenne ez a fajta álom ! Próbálj miné izgalmasabb dolgokat mit a valóságban nem tehetsz meg úgyse halsz meg sztem ! Válts valóra álmaid álmát ! Pl rabolj bankot öld le ellenségeidet ilyesmi
2011. júl. 12. 12:29
 6/6 anonim ***** válasza:

A tudatos álmodás arról szól, hogy bár a tudatalatti birodalmában vagyunk, mégis képesek legyünk bekapcsolni elménket, kiértékelni az ott tapasztalt dolgokat, információkat, és szükség esetén, egy hosszú folyamat során át tudjuk írni a tudatalatti programozásunkat is.

Jó tudni, hogy az elmének hatalma van a tudatalatti felett. Egyedül az elme képes átírni a tudatalatti programokat!

Az álom azonban a tudatalatti birodalma, így fontos információkat közöl számunkra saját tudatalattink tartalmáról.

Ha már megtanultuk a tudatos álmodást, akkor álom állapotban képesek vagyunk más dimenziókba utazni, tapasztalatokat szerezni. Ezt hívják asztrálutazásnak.

Ilyen nekem is volt áttudtam menni a marsra xD ilyen ufokkal barátkoztam xD

2011. júl. 12. 14:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!