Miért vagyok tudatában álom közbe, hogy álmodom?
Ez olyan furcsa... nagyon gyakran fordul elő, hogy álmomban az ott lévő személyekkel megosztom, hogy ez csak egy álom. tehát tudatában vagyok hogy álmodom. és merész vagyok mert tudom hogy nem valóság. és mindig megpróbálok felébredni álmomban. próbálkozom, de nem tudok.. aztán sikerül.. de az álmon belül ébredek fel, tehát ugyanúgy alszom tovább, csak az álmomban kezdődik minden elölről !
Nagyon gyakori !
A tudatos álmodás arról szól, hogy bár a tudatalatti birodalmában vagyunk, mégis képesek legyünk bekapcsolni elménket, kiértékelni az ott tapasztalt dolgokat, információkat, és szükség esetén, egy hosszú folyamat során át tudjuk írni a tudatalatti programozásunkat is.
Jó tudni, hogy az elmének hatalma van a tudatalatti felett. Egyedül az elme képes átírni a tudatalatti programokat!
Az álom azonban a tudatalatti birodalma, így fontos információkat közöl számunkra saját tudatalattink tartalmáról.
Ha már megtanultuk a tudatos álmodást, akkor álom állapotban képesek vagyunk más dimenziókba utazni, tapasztalatokat szerezni. Ezt hívják asztrálutazásnak.
Ilyen nekem is volt áttudtam menni a marsra xD ilyen ufokkal barátkoztam xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!