Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent ez az álom?

Mit jelent ez az álom?

Figyelt kérdés
3 láttam meztelenül lány o társamat láttam szex chaten lezsbikusként mit jelnet és egymással csináltak dolgokat
2011. okt. 29. 09:52
 1/7 anonim ***** válasza:

1. Tanulj meg írni.

2. A REM-fázis funkciója az érzelmek feldolgozása. Ilyenkor az agy logikai-racionális része nem működik.

2011. okt. 29. 10:19
 2/7 anonim ***** válasza:
Én meg azt álmoidam,hogy összejöttem egy fiú barátommal és apám előtt fogdosott...na?:D
2011. okt. 29. 10:30
 3/7 anonim ***** válasza:

Nekem is vannak, sajnos, "furcsa" álmaim, néha.

Például: Tegnapról mára virradóra azt álmodtam, hogy szexuális kapcsolatba léptem az anyukámmal.

Nem tudom, hogy álmodhattam ekkora hülyeséget... Még szerencse, hogy a szomszéd felébresztett. :-D

2011. okt. 29. 10:53
 4/7 A kérdező kommentje:
csak normális választ
2011. okt. 29. 17:36
 5/7 anonim ***** válasza:

10:53 vagyok

Én komolyan írtam.

2011. okt. 29. 20:37
 6/7 anonim ***** válasza:

Na akkor most mivan?"3 láttam meztelenül lány o társamat láttam szex chaten lezsbikusként mit jelnet és egymással csináltak dolgokat" ???

Ebben most mi értelmes?Leírhatnád normálisabban..

Véletlenül egy Helyesírási vagy Fogalmazási könyvvel nem álmodtál még eddig?

2011. okt. 30. 08:21
 7/7 A kérdező kommentje:
3 lány osztály társam szex chaten láttam lezsbikus ként
2011. okt. 30. 11:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!