Mit jelenthet ez az álom (angyalok)?
Álmomban egy idegen, ismeretlen férfi sírt, megkérdeztem tőle, hogy miért, de arra már nem emlékszem mi volt rá a válasz viszont azt mondta, hogy az jó érzés hogy nem egyedül sír, mert van 7 angyal aki vele együtt sír és így könnyebb.
visszatérve, tehát álmon kivül, gondolkodtam már ilyesmin, hogy vajon létezhetnek-e stb... de nem hinénm, hogy ez miatt tüntek volna fel, akkor előbb is álmodhattam volna velük, talán valami jel lehet?
alapból tök fura, hogy szám szerint megmondta, hogy 7 ez jelent valamit? persze már rágoogléztam de nem találtam semmit, de aki jártas a témában, nos érdekelne!
Én is álmodtam már úgy, hogy számok tűntek fel az álmomban. Meg is tettem őket lottóra, sajnos nem jött be. :(
Különösebb jelentősége nincs, hogy most álmodtál először velük, pedig előzőleg is érdeklődtél a téma iránt. Van, hogy nem azonnal kezd el az agy belenyúlni témákba -az alvás során-, amit épp érintettél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!