Mit jelenthet ez az álom?
Van egy lány, aki nagyon messze lakik tőlünk, de minden évben max 2x találkozok vele.
Az utolsó találkozás után kb másfél hónapig nagyon sokat beszéltünk, és nekem nagyon bejön, és én is bejöttem neki, de aztán valahogy úgy alakult, hogy nem beszéltünk már lassan egy hónapja..
Kb 4-5 hét mulva megint találkozni fogunk, és azt álmodtam, hogy megjött a busz, és jött még sok ismerős, velük beszéltem, köszönöttem őket, de a lányt nem, hanem elment egy másik barátnőjével, és én is el 3 barátommal.
Elmentünk valami emeletes épületbe(fogalmam sincs, mivolt az) és jöttünk le egy falépcsőn, amikor a lány és a barátnőjei ottvoltak. A barátnők elmentek, és a haverokkal mi is mentünk volna el, de én megálltam, odamentem a lányhoz, köszöntem neki, megpusziltam az arcát, megkérdeztem hogy hogy van, válaszolt, aztán meg összenéztünk, és rámmosolygot, és én is rá..aztán felébredtem...ez mit jelenthet?:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!