Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Miért érzem folyton azt, hogy...

Miért érzem folyton azt, hogy zuhanok?

Figyelt kérdés
Mostanában egyre ritkábban jön elő ez az dolog nálam, de régebben viszonylag gyakran előfordult, hogy még mikor félálomban voltam úgy éreztem, hogy zuhanok a semmiben. Szabályosan éreztem a szellőt a hasamon:) és hirtelen megmozdultam, és magamhoz tértem. Akkor tudatosult bennem, hogy ez nem valóság. Nem tudom mitől lehet ez, nem tudja véletlenül vki?
2010. júl. 2. 18:22
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Ez velem is, anyukámmal is gyakran előfordul, és mások is mondták már. Elég gyakori jelenségnek tartom. Bár néha elég kellemetlen, például mikor 5x egymás után felébredsz, pedig már majdnem elaludtál volna mind az 5x :S
2010. júl. 2. 18:47
 12/27 A kérdező kommentje:
Csak ma lettem tag:) Köszönöm
2010. júl. 2. 18:48
 13/27 anonim válasza:
90%
Bátyámnak is volt ilyen, nekem még soha életemben...elvileg attól is lehet ha megszűnik a biztonság érzeted,valamilyen fokú lét bizonytalanságban élsz,ezért valami a tudatalattidból nem hagy békén...én ezt hallottam.
2010. júl. 2. 18:53
 14/27 anonim válasza:
61%
Valamikor olvastam erről egy cikket, elvileg amikor elalszik az ember sokszor(vagy mindig, erre nem emlékszem már) összerezzen valami agyi impulzus hatására, de ezt nem érzi akkor, de ha valaki épp van melletted az észreveheti. Az a zuhanás ha jól emlékszem az elalvás pillanata, amire nem emlékszik az ember általában, de te amikor összrezzentél akkor egyböl felébredtél, ezért nyilván emlékszel rá. Velem is van ilyen néha.
2010. júl. 2. 19:16
 15/27 anonim ***** válasza:
100%

Ez a kék ég téma, ez 2.os középsulis koromba benne volt a tananyagban...

Szóval nem kell hozzá itinek lenni.

2010. júl. 2. 19:16
 16/27 anonim ***** válasza:
100%

18:33-as vagyok.

Nekem úgy volt, hogy lefeküdtem aludni. Már majdnem aludtam és akkor kezdtem zuhanni. Mind ez egy pillanatig tartott és megrezzentemxD vagy hogymondjam.. és felkeltem.

Bocsi, de lesz egy kis OFF:

Eddig kétszer volt, hogy lefeküdtem, éppenséggel nem aludni, és nem is voltam félálomba, meg semmi, épp, hogy lefeküdtem, csukva volt a szemem és valami hirtelen szembe repült velem (valami feketeség), megrezzenek és kinyitom a szemem. ez is mind egy pillanat alatt..vajon mi lehet?:s

2010. júl. 2. 19:23
 17/27 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek:)

A kék égről meg annyit, hogy csak poénkodtam vele, én pl. még így nem ezt nem hallottam, amit az a kommentelő leírt, de gratula neki, ha tudta, vagy volt esze kimásolni google-ból, bár itt az alap kérdés az az volt, hogy miért érzem úgy, hogy zuhanok, köszönöm a válaszadóknak.

2010. júl. 2. 19:24
 18/27 anonim ***** válasza:
100%
1-nek igaza van, még ha a pandoráról jött is
2010. júl. 2. 19:47
 19/27 A kérdező kommentje:

19:47

Hát elhinni még el is hiszem, de akkor is egy baromságnak hangzik xd.

2010. júl. 2. 19:57
 20/27 anonim ***** válasza:
egyébként én is hallottam már azt az elméletet amit az első írt.. mondjuk nem tudom mennyire lehet igaz :) nekem talán hihetőbb az , hogy leesik a vérnyomás..
2010. júl. 2. 20:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!