Szerintetek ez mit jelenthet?
Figyelt kérdés
Egy pár hónappal ezelőtt volt egy álmom. Az volt, hogy tesin kidobóztunk és hirtelen megjelent az ofő, hogy másnap este lesz egy buli a suliban. Aztán eljött a másnap esti buli, de a buli helyszínén csak lányok voltak, és hirtelen betoppant egy fiú. Semmit se lehetett látni belőle mert az a Guy Fawkes vagy nem tudom milyen álarc volt rajta, kapucni volt a fején és fekete cuccban volt. Mégis azonnal beleszerettem, nem tudom hogyan. Odalépett hozzám ès elkezdtünk beszélgetni meg minden és úgy a buli felénév kimentünk az udvarra és dumáltunk. Én bevallottam neki hogy szeretem és ő is, hogy szeret. Azt mondta, hogy leveszi az álarcot mert ismerem Őt, és meg akart csókolni. Már nyúlt volna az álarcához amikor felébredtem.2019. jan. 25. 19:27
1/1 anonim válasza:
Lehet,hogy a tudatalattidban észlelted,hogy egy fiú szeret téged és te is őt,de éber àllapotban még nem fogtad fel. Gondolkozz el azon,hogy ki lehet az...lehet,hogy olyan valaki akire nem is gondolnál,de a szíved őt szereti.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!