Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Szerintetek ez mit jelenthet?

Szerintetek ez mit jelenthet?

Figyelt kérdés
Egy pár hónappal ezelőtt volt egy álmom. Az volt, hogy tesin kidobóztunk és hirtelen megjelent az ofő, hogy másnap este lesz egy buli a suliban. Aztán eljött a másnap esti buli, de a buli helyszínén csak lányok voltak, és hirtelen betoppant egy fiú. Semmit se lehetett látni belőle mert az a Guy Fawkes vagy nem tudom milyen álarc volt rajta, kapucni volt a fején és fekete cuccban volt. Mégis azonnal beleszerettem, nem tudom hogyan. Odalépett hozzám ès elkezdtünk beszélgetni meg minden és úgy a buli felénév kimentünk az udvarra és dumáltunk. Én bevallottam neki hogy szeretem és ő is, hogy szeret. Azt mondta, hogy leveszi az álarcot mert ismerem Őt, és meg akart csókolni. Már nyúlt volna az álarcához amikor felébredtem.
2019. jan. 25. 19:27
 1/1 anonim ***** válasza:
Lehet,hogy a tudatalattidban észlelted,hogy egy fiú szeret téged és te is őt,de éber àllapotban még nem fogtad fel. Gondolkozz el azon,hogy ki lehet az...lehet,hogy olyan valaki akire nem is gondolnál,de a szíved őt szereti.
2019. jan. 25. 22:28

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!