Hinni lehet a foggal kapcsolatos álmoknak?
Figyelt kérdés
Azt álmondtam,hogy a felső három őrlő fogam ketté törött,fele benne maradt másik fele kiesett.Nem fájt de ha jól emlékszem picit vérzett.(1éve már hasonlót álmodtam ott egy fogam kihullott, bevallom akkor nem foglalkoztam vele,de ez most eléggé nyomasztó). A három fogból amúgy 1 nincs is meg.és mióta olvastam a Krúdy féle álmoskönyvet azóta rosszul vagyok.Van benne egy rész,hogy ha fogaid elébe esnek gyermeked elvesztése.Sajnos nem emlékszem,hogy ki-e vettem álmomban vagy kiesett,de irtóra ideges vagyok van egy 3éves kicsikém.Nem tartottam magam babonásnak,de ez most nagyon aggaszt 😔ma 18:15
1/3 anonim válasza:
Azért ne vedd készpénznek amit egy álmoskönyvben olvasol, elég nagy valószínűséggel nem az fog történni. Néhány álomnak lehet jelzés értéke de azért messze nem az összesnek. Nem néztél/hallgattál foggal kapcsolatos videót, vagy beszéltél valakivel erről esetleg? Lehet ez befolyásolta az álmod
2/3 A kérdező kommentje:
Hát napok óta hívni akarom a fogorvost mert van egy rossz fogam és kezd fájdogálni sajnos.Ugye írtam,hogy 1éve álmodtam hasonlót,de hála égnek semmi rossz nem történt utánna,de nemis olvasgattam,imádom a családom,de a gyerekem a mindenem és az a rész amit olvastam hát rendesen rosszul lettem 😔
ma 18:58
3/3 anonim válasza:
Valószínűleg emiatt a félelmed/gondolatod miatt volt ez az álmod de ez nem jelenti hogy az is fog történni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!