Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit lehet csinálni alvásparalí...

Mit lehet csinálni alvásparalízis ellen? Mennyi ideig tart általában?

Figyelt kérdés
Nagyon régóta van már alvásparalízisem. Tavaly szinte minden 2.nap volt. Idén hónaponta van kb.2-3. Nagyon félek tőle mert nekem olyan érzés mintha legalább 10 percig nem tudnék mgmozdulni.

jan. 14. 19:04
 1/7 anonim ***** válasza:
Kezdd el mozgatni a lábujjad/ujjad, akkor hamarabb ki lehet jönni belőle. Vagy próbálj tudatos álomba átmenni.
jan. 14. 19:18
 2/7 anonim ***** válasza:
Semmit. Nálam akkor jelentkezik, ha sokáig nagyon keveset alszom és már nagyon fáradt vagyok.
jan. 14. 19:18
 3/7 anonim ***** válasza:

Én semmimet nem tudom mozgatni, se irányítani.

Ha tudok eleget aludni, és nincs stressz, nem fordul elő.

jan. 14. 19:40
 4/7 anonim ***** válasza:
Teljes elméddel koncentrálj arra hogy megmozdítod az ujjaidat.
jan. 14. 22:01
 5/7 anonim ***** válasza:
Addig jó amíg csak ezt érzed hogy nem tudsz megmozdulni. Én dolgokat is látok, nem kapok levegőt
jan. 15. 19:34
 6/7 anonim ***** válasza:
Úgy tudom akkor jön elő főleg ha a hátadon alszol és nagyon fáradt vagy
jan. 21. 10:49
 7/7 anonim ***** válasza:

Hát ez nagyon kényes dolog. Lehet bután írom le de elalváskor az testünk olyan anyagokat bocsájt ki ami lényegében mozgásképtelen állapotot hoz létre. Ez egy védekező mechanizmus hogy alvás közben ne tegyünk kárt magunkban. És az ébredésünk pillanatában ezek az anyagok felszívódnak a szervezetünkben. Akinél nem szívódik fel de ébren vagy részben ébren van az az alvásparalízis mert éber vagy de nem tudsz mozogni ezért ilyenkor azért ilyesztő az alvásparalízis mert ilyesztő dolgokat látsz hallassz sőt szagokat is érzel. Lényegében mintha az egész valóság lenne. (régen ezért hitték azt mikor alvásparalízist éltek át hogy démonok szállták meg őket...pl)

Pl. Aki alvajáró annál sem szívódik fel rendesen ez az anyag hiszen tud mozogni alvás közben. A másik ami jó álom a tudatos álom mikor szintén minden valóságnak tűnik de te irányítod azt az álmot. Sokan próbálkoznak hogy érhetik el a tudatos álmot viszont az a veszélye hogy ebből alvásparalízis is lehet.

jan. 21. 16:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!