Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Ez mit jelenthet?

Ez mit jelenthet?

Figyelt kérdés

Hát az előzmény az h van egy fiu aki tetszett!és anyum nem tudott róla és múltkor ugye hamarosan megyek középsuliba és ugye kell választani és anyumnak van egy ismerőse akinek van egy fia és ő mondott anyumnak egy sulit!ÉS én mindenáron oda akartam menni! és ugye ő nem tudta h tetszett az a fiu és mondtam anyumnak h mostmár mindegy h melyik suliba vesznek fel erre azt mondta:

-miért már nem jön be az a fiu?(aki ajánlotta azt a sulit)

és én mondom:

-dee vagyis nem a fiu hanem a suli!!

és aznap este vagy egy napra rá azt álmodtam h mentünk anya munkahelyére és mindenki azt mondta/kérdezte h:

-neked tényleg tetszik az a fiu??(mivel ők is ismerik)

és én meg mondtam h nem erre ott teremt az a fiu és szomorú volt!!:((

oda akartam menni hozzá és erre anyum elém ugrott és azt mondta:

-haha mostmar mindenki tudja

én meg mondtam h:

-de nekem nem tetszik

és ezért mégszomorúbb lett a fiu:((

Ennek lehet ahhoz köze h anyu rákérdezett (?) azért álmodtam ezt vagy ez mit jelent(?)azt h már mindenki tudja akik mondták az álmomba (?), v azt h szomorú lenne a fiu ha megtudná nem tetszik!!(vagyis még mindig tetszik csak ezt mondanám:(...)

Bocsi ha egy kicsit kusza lett köszönöm ha irsz!!:DD

Ha van kérdésetek akkor tegyétek fel nyugodtan!!JA és

az még h ő is sokat néz szóval szimpatikusnak talál (gondolom én meg beszélünk messengeren)szóval már ismerjük egymást!!

tudom h a nagy része nem az ezotériához tartozik csak gondoltam jó ha tudja az aki ezt olvassa h mi a helyzet meg az előzményeket:DD

KÖSZI ha válaszolsz és végigolvastad!!:DDD

2018. okt. 5. 18:12
 1/4 anonim ***** válasza:
56%
Azt jelenti, hogy egy buta tinilány vagy, akinél most a ,,rózsaszín köd" nevű jelenség tart, mert teljesen belehabarodtál abba a fiúba. Sok sikert :)
2018. okt. 5. 18:31
 2/4 A kérdező kommentje:
mihez?
2018. okt. 5. 18:51
 3/4 anonim ***** válasza:
A kis kapcsolatotokhoz
2018. okt. 5. 19:10
 4/4 Bánki Tomi ***** válasza:

Szia Kérdező!

Az álmok nagyon érdekes dolgok. Felhívják a figyelmet olyan lelki torténésekre, amiket ébren észre sem veszünk, vagy nem tulajdonítunk neki nagy jelentőséget.

Amit megfigyeltem abban amit leírtál:

Nagyon sok félelem gyötör téged. Félsz a srác felé jelezni, hogy tetszik neked, de nyugi a srác is ugyan úgy félhet, mint te. Abból gondolom, hogy szoktatok chatelni. De nyugi eleinte minden nehéz.

Anyukádnak is féltél elmesélni, hogy tetszik a fiú. Lehet jó lenne róla beszélni anyukáddal. Akkor megkönyebülnél. Amint megfigyelhetted, anyukád már észrevette, azt nem értem anyukád miért nem hozza fel a témát.

A suli választás is nagyon nehéz.

Az álmaidra érdemes odafigyelni, sokat tudnak segíteni ;)

Legyen szép a napod!

2018. okt. 11. 10:32

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!