Hogy mondjam meg a barátomnak/vőlegényemnek, hogy úgyérezm nem lehetek már sokáig vele?
A veszélyjelzős álmoknak igenis van jelentőségük!
Hiszem, hogy 10--ből 6-nak volt már hasonló élménye, amiben megálmodott valamilyen tragédiát. Ezekkel nem szabad viccelni. Úgy hallottam, hogy valamilyen kutatások is folynak ezekkel kapcsolatban. Lehet, hogy nevetségesnek hiszitek, de néha a fagyi visszanyal. Ki nevetitek, de fogadok, hogy volt már hasonló álmotok. Engem nem lehet becsapni ezzel a álszkeptikus dumával.
Ez...nem igaz! Pontosan tudom, mert tegnap elolvastam a szó jelentését. Büszke vagyok magamra. 😏
Igen, sokan vannak azért, akik kisebb-nagyobb horderejű dolgot megálmodnak a jövőt illetően. S ha neked már volt több ilyen élményed is, akkor érthető, ha a magad halálesete felzaklat. De hidd el, teljesen feleslegesen!
Nem is biztos, hogy ez most egy jövő álom volt, lehet csupán az aktuális lelki állapotod kivetülése - mint az álmok többségénél. De ha az is volt, azt tudni kell, hogy a jövőnek ugyan vannak fix pontjai, de nem mind. Ha olyat álmodtál meg, ami fix, akkor azt úgy sem kerülheted el, ha meg olyat, ami még képlékeny, tehát még csak egy lehetőség, akkor meg azért nem érdemes rajta felzaklatni magad. A jövőbe való betekintés nagy adomány, s nagy felelősség is, nem mindenki kap ilyen "képességet", lehetőséget. Ha te beletudsz látni olykor, kezeld azt annak rendje módja szerint.
Ha felzaklatod magad, csak azért, mert rosszat láttál saját magadra nézve, akkor még nem értetted meg teljesen a jövő sajátosságait.
Tekintsd maximum egy jóindulatú figyelmeztetésnek, hogy óvatosabban vezess (ezt egyébként mindannyiunk megfogadhatná), de többet ne képzelj bele, hiszen azzal csak fokoznád annak előfordulási esélyét.
Nyugodj meg, s ne mondj semmit a vőlegényednek. Légy derűs, optimista eztán is és az ilyen álmok ellenére is! Ha túl tudsz mindezen lépni, akkor semmi baj nem fog érni, ebben biztos lehetsz.
Kedves Kérdező!
Most, h az Okosok és Még Okosabbak kidurrogták magukat, hadd szóljak hozzá én, a kisegér is.
Vezetsz álomnaplót/statisztikát arról, mikor miről álmodsz, és a feljegyzett álmaid hány százaléka valósul meg (és mennyivel a megálmodásuk után)? Tippelni nem ér, azért nem, mert a pozitív visszacsatolást sokkal inkább megjegyzed, mint a negatívat. Nos?
Hány olyan álmod volt, aminek hatására elkezdtél máshogy élni, h az álmodban megtörtént dolgok ne következzenek be? Miben állt az általad az álom hatására elindított életviteli stb változás?
Mi volt a legnagyobb dolog, amivel az álmaid "megvicceltek"?
-----
A kérdésed mögött valójában az áll, hogy élj annak tudatában, h -álomtól függetlenül- tudod, h meg fogsz halni valamikor. H meghalhatsz bármikor, minden előzetes bejelentés nélkül. Hogyan juttasd tudatára a párodnak/szeretteidnek, h szereted, értékeled, örömödet az együttlétetekben stb. Mit csinálnál akkor, ha tudnád, mikor halsz meg? Miért nem kezdesz most úgy viselkedni a szeretteiddel, mint aki tudja, mikor hal meg?
-----
Az álomszimbolika nem bazári dolog, nem 4-6 soros válaszokból fogod megtudni a rád érvényes igazságokat. El tudod képzelni, h a nagy csattanás magát az esküvőt jelenti? Hisz akkor "meghal" a lány, és "megszületik" az asszony?
Üdv egy kisegértől
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!