Egyutt szeretnek aludni a baratommal (18eves) hétköznap egy napot legalabb de apukam nem engedi, baratomnak megengednek barmikor, szerintetek igaza van a szuleimnek?
Valahol azért érthető, hogy nem akarják, hogy mindig ott legyen valaki még velük. Írod, hogy egész nyáron ott volt, kvázi mintha ő is nálatok élne.
Aludj nálunk te, hétvégén nem hiszem, hogy bármi akadálya lenne, akkor nincs iskola sem.
Szerintem ha eddig megengedte és a tanuláshoz való hozzáállásod nem romlott, a jegyeid jók, akkor nincs igaza. 19 éves vagy, nagykorú, nem vagy már kislány. Értem, hogy vele élsz még, de akkor sem kezelhet úgy, mint egy gyereket.
Szerintem próbálj meg beszélni vele, esetleg alkut kötni. (Továbbra is) jó jegyek, esetleg jobb jegyek és együttalvás. Mellesleg, megkérdezhetnéd, hogy a barátnőjét pontosan miért is zavarja.
En sem szivesen kerulgetnem a baratod, igaza van a szuleidnek. Legyen eleg a hetvege.
Aztan ha fuggetlen leszel majd oda koltozol ahova akarsz, azzal akivel akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!