Egy angol barátomnak meghaltak a szülei és árva lett, mit csináljon most? 16/l
Egy autóbalesetben meghaltak a szülei, és most egy árvaházban van, de csak 17 éves, és érdekelne hogy mi lesz vele ha 18 lesz? kidobják az utcára? még ezen kívül 2 éve vissza lenne a gimiben, és egyetemre akart menni meg orvosnak tanulni, de így hogy? mi lesz vele?( ha jól tudom nem hagynak rá sok pénzt egyáltalán, így bérelni sem tud majd mit szerintem...
16/l
Kizártnak tartom hogy se nagyszülők, se nagynénik, nagybácsik..senki. Arról nem is beszélve, hogy itt kint Angliában 16 éves kortól főállásban dolgozhat, és árvaként a tanulás ingyenes, és annyi támogatást kapna, hogy egy szobát is tudna bérelni, dolgozni.
Tudom kint élek... ezért nehéz elhinni amit írsz. Az egyetem meg olyan, hogy ha az volt a terve akkor a szüleinek volt mit a tejbe aprítaniuk, mert itt kint iszonyú drága az egyetem. Amúgy mi van a vagyonnal? A szülei csak dolgoztak, csak volt vagyonuk..Szóval ez egy nem átgondolt mese..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!