Miért van és honnan jön és mi az?
Tényleg minek járnak ide olyanok akik nem hisznek?
Amugy tényleg több életünk van,engem vissza is vittek előző életembe...Folyton fájt a fejem és nem tudtam mitől,szakértő visszavitt és kiderült hogy fejbelőttek...azóta nem fáj.
Ez nem hit kérdése! Van és kész....ez tény...igen a ti szinteteken ezt nem lehet felfogni de létezik!
Amúgy meg nem ugyanúgy telik. Mert ha más az idő, másképp telik...de akikkel találkozol életed folyamán azokkal valami kapcsolatod volt eddig is...
Amúgy meg ha bevillan az jó....mivel gondolj bele ha emlékeznénk...gyerekként beleőrülnél mert nem képes a tudat felfogni ezt az egészet...
Pl nekem még nem villant be:( de szívesen megtudnám mi voltam előző életemben...semmi komolyat..csak ki és mi voltam...és pl mikor éltem:)
Ez az egész az ezotéria témakörben van. Miért írnak ide olyanok, akik nem hisznek benne? Teljesen felesleges...
Szerintem is létezik ilyen. Déjá vu = egyszer már láttam. Szóval elképzelhető, hogy amikor bevillannak képek, és olyan érzésed van, mintha már átélted volna, vagy megálmodtad egyszer, vagy előző életedből egy jel. Jól mondják a többiek (akik értelmes válaszokat írtak).
Sokáig tanultam ilyet! Erre való a Buddhizmus, kb az is erről szól.
Ez egy körfolyamaton alapul.
Minden léleknek van egy küldetése, ami addig megy életről életre, míg el nem végzi.
Ezért mondják, hogy a tudat alatti bölcsebb, mert a régi életed tanításai is megvannak benne.
Nem kötelező hinni benne, de ez így van, mert a vonzás törvénye a lélektani úton ugyan úgy érvényes, mint a fizikában!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!