Mit jelent szerintetek?
Nektek nincs álmos-könyvetek? :)) Nekem van, nah, aszongya:
Fogad, ha kihul:"Egy atyádfia meghal.
Fogad,a szádból kiszedni: siralom.
Jah és még véletlenül se jusson eszedbe megenni, mert te magad meghalsz a könyv szerint!
Az álmoskönyv szerint rosszat jelent, de szerintem nem erről van szó. Nekem pl. nem szépek a fogaim, és gyakran álmodok olyat, hogy kiestek, én pedig boldog vagyok, mert végre csináltathatok magamnak szép, szabályos fogsort :-)
Nem lehet, hogy te is elégedetlen vagy velük?
Bár az álmok tényleg szimbólumokban beszélnek, de nem úgy, ahogy az ostoba álmoskönyvek mondják. Senkid sem fog meghalni, mert ezt álmodtad.
Egészen biztosan mondani akar vele valamit tudattalanod, méghozzá nagyon fontosat, hiszen álomsorozatról van szó. Az álmokat általában csak nagy munkával, hosszas töprengés árán lehet kibogozni, e töprengésben lehet segítséget nyújtani
Lehetséges-e, hogy életedben valami fontos döntés előtt állsz, ami veszteséggel járhat, és ha megtalálod a helyes megoldást, esetleg károd kisebb lesz?
De talán ez a gondolat még jobb:
Lehetséges-e, hogy valamitől, talán valamely meggyőződésedtől vagy előítéletedtől, vagy valakitől, valakiktől meg kellene szabadulnod, s ha ez bekövetkezik, valami új jön létre életedben?
A kisebb, csökevényesebb, amely az eltávolított burok alatt volt, a fejlődés lehetőségének hírnöke lehet. Nos?
Nem, igazából nincs bajom a fogaimmal, persze lehetnének kicsit fehérebbek, de ez nem túl súlyos, szerintem.
Nos, de bántottam meg mostanában valakit, a volt párom, mert szakítottam vele. De ehhez tuti nincs köze, mert már azelőtt is álmodtam ilyeneket, hogy megismertem volna.
Inkább úgy mondanám, hogy évek óta meg kellett volna valamit tennem. Elmondanom valakinek, hogy nagyon nagy szükségem van rá. De eddig nem volt merszem hozzá. Amúgy minden éjjel az illetővel álmodok, nagyon kevés kivétellel. Ezekben a fogas álmokban is szerepel, ha nem is tevékenyen.
Köszönöm, hogy írtatok! :)
ha te húzod ki a fogaidat, az azt jelenti, hogy valaki olyan hal meg, akit ismersz
viszont ha magától esik ki, akkor olyan akit nem sajnálsz, vagy nem ismersz
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!