Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet ez az álom?

Mit jelenthet ez az álom?

Figyelt kérdés
Azt álmodtam,hogy a volt főnököm rabszolgája vagyok.És nem voltam ember méretű,hanem sokkal kisebb.Es elszöktem egy nap,mert nagyon stresszes voltam már ettől,hogy Őt kell szolgálnom.Majd miután elszöktem megtaláltak és visszavittek Hozzá.Aztán felébredtem.

2016. aug. 3. 12:49
 1/3 anonim ***** válasza:
A saját félelmeidet mutatja meg. Vagy szexuális vágyaidat, ha olyan fétiseid vannak...
2016. aug. 3. 13:58
 2/3 anonim ***** válasza:

Sokan kérdezik "az álmom mit jelent?"

A baj csak az, nem azt írjk le, aminek van jelentősége. Figyelni kell a tárgyakat/állatokat/növényeket (pl gesztenyefa)/ embereket (pl felettes/főnök, öreg, lány, férfi..), a helyszínt(pl ketrec , színház, út...) , az időjárást és a színeket.

Ezeket ha az álmodnak megfelelően ha sorba leírod szavakban s utána nézel álmoskönyvben jelentős képet kapsz önmagadról.

Amit leírtál az édes kevés s nem lényegre törő, mivel az álmokat az agy tudatosan hozza létre, így minden amit látsz annak jelentősége van.

Nálad ennyit tudok írni: Főnök /felettes, rab / fogoly, törpe, szökés... Persze pár szónál ha nincs meg, akkor más szavakkal kell kifejezni.

Sok sikert. Google-ba beírod a szót + álmoskönyv s kidobja.

2016. aug. 3. 14:03
 3/3 anonim ***** válasza:
Rálestem a főnök és a szolga szóra. Már jól kezdődik ><
2016. aug. 3. 14:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!