Mit jelenthet ez az álom?
Figyelt kérdés
Álmomban rendesen éltem az életem, pontos részeltekre nem emlékszem, csak, hogy bármyilen órára néztem (fali, digitális, telefon) mindegyik legalább negyed órát eltért. Bárkitől megkérdeztem, hogy mennyi a pontos idő nem tudták megmondani.. Később pedig újra a volt főnökömnél dolgoztam, csak más helyszínen,és mikor haza akartam menni, a bejárati ajtót nem tudtam bezárni..2016. aug. 3. 10:38
1/1 anonim válasza:
Nem nagyon értek az álmokhoz, viszont valahol hallottam, hogy az álmokban az óra, akármikor is ránézel, más időt mutat (és ezt lehet használni arra, hogy tudatosat álmodj)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!