Ki lehet ő? (Bővebben lent)
Figyelt kérdés
Már gyerekkorom óta gyakran álmodok egy fiúról/férfiről. Mindig ő az, bár az arcát még sosem láttam, vagy sosem sikerül visszaemlékeznem, de a hangjára és a testalkatára emlékszem. Mindig a segítségemre van és megvéd vagy megment. Legelőször egy vámpíros álmomban találkoztam vele, ahol vámpírrá váltam, de nem akartam embert enni, és ő megnyugtatott... vagy éppen a busz elől ránt el, vagy a maiban, egy csapat zombi elől menekültem, de ő akkoris ott volt és megmentett, vigyázott rám. Eddig úgy voltam vele, hogy biztos csak valami hülye álom volt, de hogy mindig ő tűnik fel, kezdett foglalkoztatni a kérdés, viszont az álmos könyveimben nem találtam megoldást. 20/L2016. aug. 2. 11:09
1/15 anonim válasza:
Én nem csodálom, hogy ilyen álmaid vannak! Veled egykorú fiam van! Tehát jól tudom, hogy akkoriban milyen agy mosott gyerek műsorok mentek a Tv-ben. Nem igazán örültem ha nézte ezeket a műsorokat. Mindig azzal érvelt, hogy a többiek is ezt nézik. Mást nem tehettem vagy a mesét én is néztem és elbeszélgettünk a látottakról, vagy más elfoglaltságot találtam ki számára. Szerencsére belőle normális felnőtt lett! Nem szokott álmodozni és téveszméi sincsenek. Amúgy az álmos könyv a problémáddal nem foglalkozik. Amikor az íródott nem volt ennyi agyhalott ember!Bár szerintem A Krúdy-féle álmoskönyv is babonákra épült... realitás nincs benne.
2/15 anonim válasza:
Én volnék.
Ha az álmodban meghalsz akkor a valóságban is.
3/15 anonim válasza:
A média kislányom, a média!
Agymosott bábleány vagy, aki fogékony ezekre a romantikus nyálcsorgásos klisékre. Mindjárt jön a szőke fejű herceg és elvisz a fekete lovon, miközben kiszívja a vérét, mert ugye láttad Alkonyattól pirkadatig című filmet? Biztos nem, mert te csak az Alkonyatot láttad.
4/15 A kérdező kommentje:
Igazából az összes részét láttam is és olvastam is kedves 3., nem hiszem, hogy köze lenne hozzá, mindigis voltak ilyen álmaim, még az Alkonyat c. film előtt is, kedves 1. attól mert ilyen álmaim vannak, nem lehetek normális ember? a televziót nem szeretem, mert csak hülyeség megy benne, így be sincs dugva a konektorba, feleslegesnek is tartom, igaz, hogy elhanyagolt gyerek voltam, anyámat sosem érdekelte az sem, ha épp a kutya szart eszem fel a földről, az meg főleg nem érdekelte, hogy milyen meséket nézek, de általában tom és jerry, gumimaci, sailor moon, pokemon, mazsola és tádé ment a tv-ben. Kedves 3. ... neked inkább semmit sem mondok... ha nem tud az ember normális hangnemben, normális válasz adni, akkor inkább ne is írjon.
2016. aug. 2. 12:25
5/15 A kérdező kommentje:
javítás az előzőhöz: az utolsó *kedves 2.
2016. aug. 2. 12:26
6/15 anonim válasza:
Mit vársz magadtól mikor még a fantáziád is klisés? Olvasd már el ezt a szocikot hátha ragad rád valami. [link]
Egyébként előre tudtam hogy fogsz reagálni mit fogsz válaszolni, annyira unalmas.
" mindigis voltak ilyen álmaim, még az Alkonyat c. film előtt is..."
Persze, lassan már plágium amit előadsz. A zombikat honnan vetted? Talán az eleven testek? :D
A felsorolt rajzfilmeken behaltam. xD
7/15 A kérdező kommentje:
nem láttam azt a filmet, nem nézek horrort, így a zombik fogalmam sincs honnan jöhettek.. Ha nem tudsz normális hangnemet megütni, érlek ne válaszolj, köszönöm
2016. aug. 2. 16:13
8/15 anonim válasza:
Nekem lenne pár tippem hogy ki ő de általában az emberek nem hisznek a természetfeletti dolgokban így nem is mondom ha nem segitene
9/15 A kérdező kommentje:
Viszont ahogy Krúdy is és Horváth Andrea is írta: az álmok nem csak a napi eseményeket dolgozhatják fel a tudatalattiban, hanem esetleg lehetnek életképeink előző életünkről, vagy hogy hogyan haltunk meg, esetleg álmunkban egy teljen más világban élünk és az is meglehet, hogy az az igazi életünk, a valóság, és az, hogy én itt írok neked, vagy te írsz nekem, az az álom. Ahogy az is lehetséges, hogy álmunkban az életeink őrangyalaival vagyunk együtt. És mielőtt még elküldenél psichológushoz, nem , ez nem az én "lassúfelfogású" fejem szüleménye, hanem a két fent megemlített ember könyveiben is szerepelt, olvass csak utána. Arról meg nem tehetek, hogy lassabb a felfogásom másénál, de légyszíves az után ítélkezz, hogy ki milyen, miután megismerted.
2016. aug. 2. 17:50
10/15 A kérdező kommentje:
nyugodtan mondhatod nekem, nem tartok hülyeségnek semmit :)
2016. aug. 2. 17:51
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!