Ki lehet ő? (Bővebben lent)
Figyelt kérdés
Már gyerekkorom óta gyakran álmodok egy fiúról/férfiről. Mindig ő az, bár az arcát még sosem láttam, vagy sosem sikerül visszaemlékeznem, de a hangjára és a testalkatára emlékszem. Mindig a segítségemre van és megvéd vagy megment. Legelőször egy vámpíros álmomban találkoztam vele, ahol vámpírrá váltam, de nem akartam embert enni, és ő megnyugtatott... vagy éppen a busz elől ránt el, vagy a maiban, egy csapat zombi elől menekültem, de ő akkoris ott volt és megmentett, vigyázott rám. Eddig úgy voltam vele, hogy biztos csak valami hülye álom volt, de hogy mindig ő tűnik fel, kezdett foglalkoztatni a kérdés, viszont az álmos könyveimben nem találtam megoldást. 20/L2016. aug. 2. 11:09
11/15 anonim válasza:
Szerintem az csak egy dolog hogy elég élénk lehet a fantáziád de ez nem gond annak nincs köze ehhez. Úgy vélem 3 lehetőség van: 1-Az angyalod vigyáz rád még álmodban is. Mert ugye vannak csak ritkán érezhető, de ha általában nem történik veled rossz dolog erre utalhat. 2-Egy jólelkű szellem aki vigyáz rád valamilyen okból, esetleg kiskorodban láttad vagy beszéltél vele csak nem emlékszel rá. 3-Előre érzed hogy valaki fontos fog belépni az életedbe egy férfi személyében akivel biztonságban érezheted magad mindig félelem nélkül. És ha láttad az arcát és tisztán fel tudod idézi meg azt az érzést a közelében akkor ha esetleg megjelenik az életedben tudni fogod :)
12/15 A kérdező kommentje:
köszönöm^^
2016. aug. 2. 18:21
13/15 anonim válasza:
Szivesen:) remélem tudtam segíteni
14/15 anonim válasza:
Ha Krúdy is és Horváth Andrea azt írta akkor az úgy is van. Az álmoknak mindig pszichológiai jelentésük van és aszerint kell megvizsgálni azoknak. Semmi oka sincs az embernek ilyen meselényeket belekevernie.
15/15 anonim válasza:
Az álmaid férfija,az az álmaid férfija.
Nem egy valós férfi,hanem egy elméd alkotta eszménykép,aki talán kísértetiesen hasonlít egy valós férfira,de ha azt közelebbről megismered,egy idegent találsz benne.(Az embereket típusokba sorolhatjuk akár arc,akár testalkat tekintetében.Így találkoztam tegnap,egy pont olyan hölggyel,akivel együtt dolgoztam 20 éve otthon.Úgy nezett ki,mint ő 25 éve.)
Ha fanatikusan,álmaid pasiját keresed azt gondolva,hogy egy jövőbelátó vagy,netán valami istenség jelentette meg neked őt,teljes biztonsággal zsákutcában vagy.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!