Álmomban a csuklóm megharapta egy róka, miért érzem a harapást még 2 nap múlva is? Alig bírom mozgatni a kezem.
A hetedik érzéked szerint hamis ember van a közeledben.Amit nappal nem veszünk észre azt álmunkban látjuk. Ha a szendergés előtt visszapörgetsz egy beszélgetést akkor igen élesen látod nemcsak a hangsúlyozást mellyel kimondják a szót de megélénkül a hozzátartozó mimika is.
Nagyon kíváncsi lennék "csuklóm megharapta egy róka," álmod előtt mi történt veled?
#4, igazából semmi érdemleges, az egész napom egy nagy monoton. felkelek, elrendezem a kutyát, fészezek, főzök, eszek, megnézek egy rész a szulejmánból és alszok... minden nap ez van, még beszélegtni sem nagyon beszélgetek, apum túlságosan el van foglalva az új nőjével
a válaszokat meg mindenkinek köszönöm^^
Valószínűleg éjszaka beütötted vagy elfeküdted és akkor rögtön jelentkezett fájdalom, amit beleszőttél az álmodba, az volt a harapás.
Nekem olyan is volt már, hogy az ébresztő zenéje beépült az álmomba :)
#5 Nekem is volt màr hogy az èbresztõzene csengett az àlmomban😄
Ugyhogy biztos csak ennyi lehet az oka, ahogy a többiek is mondtàk. Vagy lehet alvajàrtàl. Szoktàl avajàrni? Èn egyszer igen. Felöltöztem az èjszaka közepèn. Egyszer meg èjszaka bezàrtam a szobaajtòt mert fèltem, reggel pedig tàrva nyitva volt. Ès a szüleim azt mondtàk hogy nem õk nyitottàk ki, ùgyhogy kitudja mit csinàltam.😂 de azèrt kicsit fèlelmetes volt👻 Mèg most is kiràz a hideg.
Az osztàlytàrsam pedig alvajàrt ès kiment a buszmegàlòba😂. Az unokatestvèrem pedig ugyancsak alvajàrt ès lement az òriàsi csempe lèpcsõn mikor aludt.
Te mèg soha sem jàrtàl alva? Lehet te is az voltàl ès beverted a kezed, vagy a kutyàd megharapott😂🐶
Nem voltàl alvajàro sosem?
Ja, ès a nagymamàm is volt egyszer alvajàrò, azt mondta hogy ott èbredt fel mikor màr a hàzbejàrat ajtajànak a kilincsèt fogta. Egy èjszaka. Mèg jo hogy , kitudja hova mehetett volna😂👻
Elèg gyakori az ilyesmi.
Te voltàl màr alvajàrò?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!