Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Álmomban a csuklóm megharapta...

Álmomban a csuklóm megharapta egy róka, miért érzem a harapást még 2 nap múlva is? Alig bírom mozgatni a kezem.

Figyelt kérdés

2016. aug. 2. 12:30
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
nem tudom, lehetséges, de hogy üthettem be, úgy, hogy rendes fognyomokat éreztem, a kutyám fogai sem lehettek, mert már attól bűntudata van, ha véletlenül bekapja a kezem játéknál :( gondoltam talán szellemre is... egy barátnőmnek a bátyja egy reggel úgy ébredt, hogy véresre van karmolva a háta, és nem is volt senkivel sem
2016. aug. 2. 17:59
 12/17 anonim ***** válasza:

Az elõzõ vagyok, aki a alvajàràst mondrmta.

Tudod èn nagyon hiszek a szellemekben is. Èn is arra gondoltam hogy mivan hogy ha nem èn nyitottam ki az ajtòt azon az èjszaka, amikor reggel tàrva nyitva volt az ajtò....

2016. aug. 2. 18:03
 13/17 anonim ***** válasza:
77%
Milyen szellemekben hiszel?
2016. aug. 2. 18:05
 14/17 A kérdező kommentje:
nem gondolkoztam el még ezen, de én szerintem 100% hogy vannak, májusban halt meg a papám, és amikor hazamentünk, végig éreztem a jelenlétét, meg a kutya is állandóan bámulta a semmit.. tudom kicsit hülyén hangzik.. de tényleg sokszor érzem azt, hogy nem vagyok egyedül, mikkor igen :(
2016. aug. 2. 18:19
 15/17 anonim ***** válasza:
78%
Hûha ez ijesztõ. De velünk is ez van. Màrmint nàlunk is törtèntek ilyen furcsa dogok
2016. aug. 3. 23:12
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer voltam egy előadáson ahol részben, de erről is volt szó. A szellem dologhoz nem szólnék hozzá, ez megfoghatatlan dolog számomra, sem cáfolni sem megerősíteni nem tudom :) A lényeg, hogy alvás közben az agyi folyamatok értelem szerűen nem állnak le, álmodunk. Előfordul, hogy A olyan mélyen alszunk, hogy az ott történteket olyan életszerűen éljük át, hogy az álombeli ingerek/érzések a valóságban is megjelennek, pont amiatt, hogy azt hiszed az a valóság. Lényegében ez egy egyszerű idegi folyamat. Gondoljunk csak arra, amikor valami szépet álmodunk és békésen ébredünk. Na ennek ez az ellentétje. A hatása az álombeli fájdalom és átélés erősségétől függ. Igazából ennyi, nem kell túlkombinálni, elmúlik majd :)
2016. aug. 4. 19:39
 17/17 anonim válasza:
Én múltkor azt álmodtam, hogy fogadásból el kellett szívnom egy doboz cigit. Ébredés után 2 (!!!) napig füst ízt éreztem a számban. Hozzáteszem: SOHA nem dohányoztam.
2016. aug. 15. 07:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!