Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent, ha álmomban egy...

Mit jelent, ha álmomban egy kutya megharapta a lábszáram, és én közben simogattam?

Figyelt kérdés
Elég furcsa volt, a fognyomai a lábszáramban maradtak, de nem vérzett. Még élveztem is. Mikor felkeltem borzongás futott végig a hátamon.

2014. okt. 28. 13:23
 1/9 anonim ***** válasza:
46%

Azt jelenti, hogy van lábszárad és feltehetőleg kézfejed is.

A kutya pedig valószínűleg egy gyenge kutya tejfogakkal.

Nem akart vagy nem tudott téged bántani, te pedig élvezted a helyzetet és beindult a szexuális fantáziád az erő fölényedben.

2014. okt. 28. 13:41
 2/9 anonim ***** válasza:

Pontatlan a kérdésed, mert nem derül ki belőle, hogy a kutyát simogattad közben, vagy pedig lábad szárát!

Pontatlan kérdésedre csak ezt a pontos választ tudom adni:

AZT!

2014. okt. 28. 15:08
 3/9 anonim ***** válasza:
Túl hevesen simogattad.
2014. okt. 28. 19:46
 4/9 A kérdező kommentje:
Mármit a kutyát. Köszönöm a válaszokat :) (bár nem a kérdésre kaptam :D ) Azt, hogy élveztem, úgy értem, hogy néztem ahogy harap, és nem esett rosszul, de jól se.
2014. okt. 28. 21:29
 5/9 anonim ***** válasza:
ha nem esett jól de rosszul se, hogy élvezted?
2014. okt. 28. 21:32
 6/9 A kérdező kommentje:
Mindegy :D akkor azt a részt felejtsétek el. A lényeg, a kutyaharapás mit jelent az álomban?
2014. okt. 28. 21:36
 7/9 anonim ***** válasza:

Azt, hogy nem kellene borotválni a lábad, ha a kutya csupasz volt más hogy megfogalmazva kopasz.

A harapást egyébként a kutya szőrével lehet gyógyítani.

Valószínűleg azért simogattad a szőrét, mert a kutyaharapást a szőrével akartad gyógyítani. De aztán rájöttél, hogy nem lesz rá szükség.

2014. okt. 28. 21:42
 8/9 anonim ***** válasza:
Na Pasztmek' egyz má' álmo fjetés.
2014. okt. 28. 21:50
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm xD
2014. okt. 29. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!