A kutyaiskolában megharapta egy kutya az én kutyámat. Mit csináljak?
Keress másik iskolát. Ahol engedik a harapós kutyáknak, hogy harapjanak, ott nem igazán oktatás folyik.
Az iskolákban az első, hogy ellenőrzik minden oda járó kutyának az oltását is. Ez a minimum.
Nálunk minden órán minimum 3 felügyelő van, akik csak a kutyákat figyelik. Ha már a szándékot látják akkor is rögtön széteszik a kutyákat.
Eleve nem értem a logikát, hogy miért kéne megtanulnia, hogy féljen a fajtársaitól? A normális kutyák közti kommunikációt kéne tanulnia és a másik kutyának pedig minimum azt, hogy ne támadjon másik kutyákra....
Én biztos nem vinném ilyen helyre a kutyámat.
Ebbe az "iskolába" nem mennék többet. Oltások nélkül nem engedik iskolába a kutyákat. Ha az oktató szerint a nagyobb kutyáktól félni kell, az nem iskola, csak valami barbár.
Keress valami normális helyet.
Ha fél óránál kicsit messzebb van a suli, az sincs igazán messze! ;)
Ilyen oktató csak jól elrontja a kutyád egész viselkedését!!! Megéri az a fél óra??? Gondolkodj!!
Vagy ne vidd suliba, vagy vidd, de MÁSIKBA
Szerintem a pasival szemben nem tudsz semmit tenni. Esetleg, ha más kutyáját is bántotta, akkor megpróbálhatsz eléri vele közösen valami. De nem sok reményt látok rá.
Ha ez a pasi már esetleg nem fog ide járni, az oktató akkor is marad.
Én nem mennék oda többet. A fél óra utazás símán megéri, ha cserébe jól viselkedő kutyák/gazdák/oktatók közé kerülsz, ahol a kutya is és te is stresszmentesen tanulhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!