A kutyaiskolában megharapta egy kutya az én kutyámat. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Az én kutyám 5 hónapos vizsla a másik egy harapós német juhász. Az óra végén a szelídebb kutyák póráz nélkül játszanak. Mivel ismertem a másik kutyát és láttam most nem akar elmenni megkértem tegyen rá legalább szájkosarat de nem tette, az oktató is lerázott hogy legalább most megtanulja az enyém hogy féljen a nagyobbtól. Ha tippelnem kellene azt mondanám még oltásai sincsennek.2014. aug. 10. 20:50
21/21 anonim válasza:
Vidd el állatorvoshoz. A költségek a másik kutya gazdáját terhelik.
Hasonló esetben az én kutyámat a harapó kutya gazdája vitte orvoshoz. "Mire észrevettem mi történt" már úton is voltunk, az orvos várt (és közölte, hogy felületi seb, nincs vele mit csinálni). Szerintem ilyen esetben ez az eljárás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!