Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Volt egy elég érdekes álmom....

Volt egy elég érdekes álmom. Mit jelenthet?

Figyelt kérdés
Álmomban egy gyönyörű erdőben ültem egy fa tövében. Egyszer csak odajött hozzám egy róka, és elkezdtünk beszélgetni.Sajnos pontosan nem értettem, hogy mit mondtunk. Majd a róka átváltozott egy kábé velem egyidős lánnyá, akinek derékig érő vörös haja és róka füle volt. Vele ugyanúgy beszélgettünk, majd elment.

2015. dec. 19. 08:49
 1/2 anonim ***** válasza:

áldást jelent, változást, erőt, erényt, szerencsét, fejlődést... erdő=munka

róka=okosság, hűség, csapatszellem

vörös haj=fiatalság

lány=boldogság, lelkesedés

beszédre nem emlékszel=tudatalatti sikon történik, nem lesz "oka"

2015. dec. 19. 21:40
 2/2 anonim válasza:

Kedves Kérdező!

Mostanában sokat gondolkozom én is az álmokon, olvastam is könyveket is a kérdésben, ajánlom figyelmedbe Gyökössy Endre, Anselm Grün ide vonatkozó könyveit.

Az "álomfejtés" nem olyan, mint egy idegennyelvű szöveg kiszótárazása, ahogy azt az előző válaszadó képzeli.

Elsősorban az a kérdés, hogy mi az a valóság, amiben élsz, mert bármilyen furcsa, de a mély benyomást gyakorló álmok a legbelsőbb valóságról, a Te lelki mélységedről szólnak, nem a jövőről. Nem elsősorban azt mutatják meg, hogy mi fog történni, hanem hogy most mi van Benned. Ezért arra bátorítalak, hogy nézz szembe Magaddal, és ha úgy érzed, hogy erősebbet álmodtál, akkor azt azzal vesd össze, amit amúgy is tudsz a vágyaidról, félelmeidről, illetve nézz szembe azzal, amiről nappal nem akarsz tudomást venni, de Benned dolgozik. Pszichológiai értelemben feldolgozod álmodban, ami nappal ér, lelki értelemben Isten is szólhat Hozzád, a lényeg az, hogy őszintén járd az utadat és a valóságban élj, ha pedig erős álmot látsz, azt is kritikusan, józanul, akár Istenhez fordulva dolgozd fel.

Egyszer (11 éve) azt álmodtam, hogy összejöttem újból az első barátnőmmel. Akkor azt hittem, ez azt jelenti, hogy meg fog valósulni, de egyáltalán nem valósult meg, és utólag tudom, hogy arról szólt, hogy megbékéltem magamban annak a lehetőségével, hogy társat keressek magamnak. Most 5 hónapos a kisfiam, nem is érdekel már, hogy mi van azzal a másik hölggyel, akiről az álmom szól.

2015. dec. 20. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!