Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mi ez az álom, amit már...

Mi ez az álom, amit már kétszer láttam?

Figyelt kérdés
Én alapból olyan ember vagyok aki nagyon ritkán álmodik, de már másodjára jött elő ez az álom. Szóval, valami mezőgazdasági állat vagyok, de beszélek meg minden és van egy társam aki valami kissebb állat, de volt már spongya bob is. Most álmodtam egyből meg is írtam, nem troll kérdés. Üldöznek minket, de nem emlékszem miért, sszántóföldeken keresztül és ilyen 10 méterig terjedő fás részen keresztül is és futunk az üldözők elől és ahogy futunk, a szántóföldön lévő káposztát esszük, de úgy, hogy átrohanunk felette mint egy játékban. A társam, mint a tom és jerryben akisegér nagyon sokat eszik és a gazdák a földön észreveszik és már ők is üldöznek traktorral is, egyészen amíg el nem érünk a következő erdős részig. valamelyik rész végén vagy 3 sor királydinnye, mintha termesztenék szép sorba. A futás végén rossz eldönteni hogy merre menjünk de eddig csak egy gyárba mentünk ahonnan nem tudtam kijönni és itt van mindig az álom vége, mert elkapnak. (ugye állat vagyok. Mitől lehet ez?

2016. aug. 1. 09:54
 1/5 anonim válasza:
Lehet az,hogy uldozve érzed magad/ valamelyik elozo életed/ez csak fantázia. Nekem is volt olyan álmom, dinókkal, akik betortek a házunkba, vagy 4-szer álmodtam meg és félelmetes volt, én sem tudtam, hogy mi az, és NEM, nem néztem Jurrasic Park-ot! ;-)
2016. aug. 1. 15:30
 2/5 anonim ***** válasza:
Ez egy sajnálatos emlék lehet előző életedből, amikor szarvasmarha voltál és a húsüzemben végezted konzervként.Úgy látszik, Spongya bob megúszta, mert belőle még nem láttam konzervet.
2016. aug. 1. 17:32
 3/5 anonim ***** válasza:

Valamiért bűntudatod van,ami üldözöttségérzést okozott.

A bűntudatod valamilyen ösztönöd kiélése miatt van valószínűleg.A falánkságra gyanakszom.

2016. aug. 2. 08:54
 4/5 A kérdező kommentje:
Wow nem számítottam volna rá hogy tényleg komoly válaszokat kapok. Kettesnek is pacsi, jó vicc volt :)
2016. aug. 2. 22:04
 5/5 anonim ***** válasza:

Ne spirázd túl.

Ha felkelsz, sose az a történet, hogy jajj ezt az álmot még be kell fejezni, a disznóolat ki kell takarítani, aztán kimeszelni, fertőtleníteni, és csak azután kelsz fel.

Ha felkelsz és rájösz, hogy ez csak álom volt, nem szomorkodsz, hogy nem fejezted be a "nagytakaritást".

Ha befejezed az ébrenlét álmát, akkor se mondhatod majd, hogy "jajj még egy óra, vagy még egy perc", hogy ezt tedd meg vagy azt, mindent félbe kell hagyni.

Ha elalszol és alvásba, vagy álomba kezdesz, nem foglalkozol azzal, hogy jajj félbehagytam a vezetést, és most mi lesz a busszal, tudod a "csattanás" őgy is felébreszt.

Ezért felesleges azzal foglalkozni, hogy miért álmodsz ezt vagy azt.

2016. aug. 4. 19:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!