Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Miért álmodok démonokkal?...

Miért álmodok démonokkal? Ugyanez az álom és visszatért kb kétszer már. NINCS PSZHIÉS PROBLÉMÁM. NEM JÁROK ALVA. SEMMI

Figyelt kérdés
Álmomban egy démon fiúba leszek szerelmes, aki elmondja, hogy nem szabad, de mégsem tartja távol magát. Ezek a démonok teljesen emberiek de a szemük néha arany színűen csillog. Vannak gonoszak akik ugyan így néznek ki mégis harcolok ellenük a jó démonokkal. Öltem is rossz démont.

2015. febr. 21. 09:55
 1/8 anonim ***** válasza:
mért rá vagy állva a démonokra azért! Bisztos a vámpírokkal is így vagy, mert az ostoba tinik többsége erre gerjed, pláne a nőstény palánták!
2015. febr. 21. 10:09
 2/8 anonim ***** válasza:
75%

Azt felejtsd el , hogy jó démonok léteznek.Minden démon ROSSZ , ezért is az a nevük hogy démon.

Kicsi szóeredet , hogy tanulj is valamit :)

Démoni=gonosz,sátani-görög szó

Démonikus = Túlvilági hatalommal bíró, félelmetes és titokzatos hatású, igéző, ördögi démoni gonoszság.

Tehát ebből következtetve a démon csak rossz lehet.Nem megyek részletesebben bele , de az álmod nagy része a fantáziádra épült.

Hogy szerelmes lettél egy ''rossz'' személy be az azt jelenti , hogy keresed a nagy Ő-t - még akkor is ha te erre nem igazán figyelsz- és jobban vonzódsz ahhoz a fajtához.Nem a démonokhoz , csak hogy tisztázzuk.

2015. febr. 21. 10:10
 3/8 A kérdező kommentje:
Nem vagyok ráálva sem a démonokra sem a vámpírokra. Nem vagyok tini sem olyan tipus aki él és hal az ilyenekért. Éppen ezért lep meg az álom. A nagy ő-t sem keresem 3 éve boldog kapcsolatban élek.
2015. febr. 21. 10:56
 4/8 anonim ***** válasza:
Szerintem a kalandvágyadat jelképezi ez az álom. Jól esne már neked valami izgalmas helyre menni, vagy netán harcolni. :)
2015. febr. 21. 11:03
 5/8 anonim ***** válasza:
Aha, csakhogy az álmokat sokszor érzelmek és gondolatok generálják, és egy ilyen álom sok mindent elárul egy emberről. Ha nem vagy tini kiszlány, akkor értelmileg vagy azon a szinten! Nem kell J bácsinak kamuzni, mert J bácsi tudja, hogy a démonokra vagy ráállva és az ezotérikus zagyvára.
2015. febr. 21. 14:07
 6/8 anonim ***** válasza:

,,öltem is rossz démont" - kérdező, te beteg vagy!!

A démon fiú, az incubus, de a te esetedben valami agyi baj áll fent.

Olyan, hogy jó démon nem létezik.

A démonoknak nincs arany színű, csillogó szemük. Ezt tapasztalatból tudom.

Abban egyet értek, hogy teljesen emberiek, mivel jó magamnak is van tapasztalata, de a többi, amit leírsz az már nem igaz.

Komolyan írom, hogy neked egy pszichiáter kell.

2015. febr. 21. 16:14
 7/8 anonim ***** válasza:

Létezik egy olyan betegség, hogy vonzódás a démonokhoz, szellemekhez.

Esetleg spiritofília.

2015. febr. 21. 16:17
 8/8 anonim ***** válasza:
J Ügynök, szerintem vámpírra nincs ráállva.
2015. febr. 21. 16:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!