Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mitől lehetnek ilyen durva...

Mitől lehetnek ilyen durva rémálmaim? Mit lehet tenni ellenük?

Figyelt kérdés

Évek óta vannak rémálmaim. Van, hogy sűrűbben, van, hogy ritkábban. Azonban az utóbbi időben minden éjszaka ezektől szenvedek, több is van - legalább 2-3, amire emlékszem -, és egyre rosszabbak. Általában a szeretteimmel történik valami, betegség, természetes halál, baleset vagy gyilkosság, de az is gyakori, hogy engem üldöznek, elrabolnak, kínoznak, vagy meg is ölnek. Számtalanszor láttam már a saját holttestemet. Nagyon nehezen tudok felébredni ezekből az álmokból. Régebben valamennyire megtanultam uralni őket, tudatosult bennem, hogy csak álmodom, de mostanra erre képtelen vagyok. Sokszor már egyszerűen nem akarok elaludni.

Elég stresszes életet élek, lehet amiatt? Hogyan tudnék ezeken változtatni? Meg lehet valahogy szüntetni?

L

2016. máj. 19. 19:34
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Pszichológus tud segíteni.
2016. máj. 19. 20:59
 2/8 Legoman ***** válasza:
54%

Először is lassíts, és nyugodj meg.

Idézd fel az álmaid mindenegyes részletét. Lehet, nehéz lesz, de megtudod csinálni.

Utána jegyezd le őket, minden részletét.

Ne feledd ez csak álom. Amikor filmet nézel, akkor is tudod, hogy ez valójában nem történt meg, hanem csak egy film. Ez is csak egy álom, aminek jelentése van. Ezt kell megtudnod, hogy mit jelent.

Segíteni tudok benne, hogy megfejtsd, de csak támpontokat tudok adni én is, és más is. Magadba kell nézned, hogy megtudd milyen üzenetet rejt, mert lehet, hogy a sok halál, szenvedés az álmodban, egy új élet hajnalát jelzik. A te kezedben van a kulcs, hogy megértsd milyen lesz, és esetlegesen változtass rajta.

2016. máj. 19. 21:10
 3/8 anonim ***** válasza:
Ja igen, elfelejtettem leírni, de most hogy Legoman feltűnt gyorsan pótolom e hiányosságot: ne az ezoterikus fórumon keress segítséget, mert hülyeséggel fognak etetni, menj és keress egy képesített szakembert aki ezzel foglalkozik. Tehát pszichológust, ne ezo-lélek-mágusoktól várd a megoldást.
2016. máj. 19. 22:18
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszia válaszokat!
2016. máj. 19. 22:20
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2016. máj. 19. 22:20
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem szedsz valami altató/nyugtatót? Attól lehetnek lidércálmok. Mennyit nézel TV-t? Nekem is vannak rossz álmaim, a félelmeim vetülnek ki. Engem eléggé megviseltek a terrortámadások hírei, különösen azért, mert a több mint 1 évvel ezelőtti párizsi merénylet hajnalán azt álmodtam, hogy rajzolok és szól valaki, hogy meneküljek, mert jön a nagy ember. És láttam egy óriási férfit, kifejezéstelen arccal, robotszerűen lépdelt egy sötét lépcsőházban és rémületesen közeledett és tudtam, hogy el kell menekülni előle. És aztán jött egy fekete jármű és sok ember állt ott és sikítottam, hogy Istenem ments meg minket!!! Nem néztem akkoriban TV-t, csak az 1 éves kislányom töltötte ki a napjaimat, nem hallgattam a híreket sem, fogalmam sem volt mi megy a világban, nagyon jó napom volt aznap, mégis amikor hajnalban felébredtem ebből az álomból, alig bírtam visszaaludni. Pár nappal később a férjem mesélt a merényletről, még akkor sem kapcsoltam össze az álmommal, csak akkor, amikor kíváncsiságból rákerestem a neten a részletekre, akkor kezdett borsózni a hátam. De egyébként a legtöbb rossz álmomat nem tudom összekapcsolni valóságos dologgal. Inkább tényleg a félelmeimet szoktam feldolgozni. Az említett álom azért volt más, mert akkoriban valóban teljesen kizártam a külvilágot, nem érdekeltek a hírek, nem volt ami befolyásoljon. Most is volt egy álmom pár napja, egy nagy téren voltam Olaszországban, sok ember a téren, és elkezdtek minket lőni, a tér körbe volt véve terroristákkal, lőttek rakétával, és fegyverekkel. Mindenki hasra vetette magát. Aztán vérző testtel menekültem egy épületben, ami tele volt ruhákkal. Félelmetes volt. Tudtommal ez nem vált valóra. Ne is váljon soha!
2016. máj. 20. 02:11
 7/8 anonim ***** válasza:
Amennyiben hiszel az álomfogó erejében, szerintem vegyél egyet, vagy még jobb ha csinálsz magadnak! Nekem is van, lekopogom, mióta meg van nincs rémálmom. :)
2016. máj. 20. 10:56
 8/8 anonim ***** válasza:
van ez az álomfogó vegyél:D
2016. máj. 20. 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!