Mitől lehetnek ilyen durva rémálmaim? Mit lehet tenni ellenük?
Évek óta vannak rémálmaim. Van, hogy sűrűbben, van, hogy ritkábban. Azonban az utóbbi időben minden éjszaka ezektől szenvedek, több is van - legalább 2-3, amire emlékszem -, és egyre rosszabbak. Általában a szeretteimmel történik valami, betegség, természetes halál, baleset vagy gyilkosság, de az is gyakori, hogy engem üldöznek, elrabolnak, kínoznak, vagy meg is ölnek. Számtalanszor láttam már a saját holttestemet. Nagyon nehezen tudok felébredni ezekből az álmokból. Régebben valamennyire megtanultam uralni őket, tudatosult bennem, hogy csak álmodom, de mostanra erre képtelen vagyok. Sokszor már egyszerűen nem akarok elaludni.
Elég stresszes életet élek, lehet amiatt? Hogyan tudnék ezeken változtatni? Meg lehet valahogy szüntetni?
L
Először is lassíts, és nyugodj meg.
Idézd fel az álmaid mindenegyes részletét. Lehet, nehéz lesz, de megtudod csinálni.
Utána jegyezd le őket, minden részletét.
Ne feledd ez csak álom. Amikor filmet nézel, akkor is tudod, hogy ez valójában nem történt meg, hanem csak egy film. Ez is csak egy álom, aminek jelentése van. Ezt kell megtudnod, hogy mit jelent.
Segíteni tudok benne, hogy megfejtsd, de csak támpontokat tudok adni én is, és más is. Magadba kell nézned, hogy megtudd milyen üzenetet rejt, mert lehet, hogy a sok halál, szenvedés az álmodban, egy új élet hajnalát jelzik. A te kezedben van a kulcs, hogy megértsd milyen lesz, és esetlegesen változtass rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!