Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Az mennyire durva, hogy azt...

Az mennyire durva, hogy azt álmodtam, hogy beheroinoztam?

Figyelt kérdés

Az egész úgy kezdődött, hogy sötét volt a szobában és volt nálam heroin, amit felhevítettem, felszívattam egy fecskendővel, majd a könyök hajlatomba nyomtam. Nem sokkal később elkezdtem szédülni, de hirtelen megérkezett az anyám a vásárlásból és rám szólt, hogy segítsek neki. Nekem meg muszáj volt engedelmeskednem. Miközben segítettem neki, próbáltam leplezni, hogy be vagyok állva. Pár perc múlva a szobámhoz mentem, fölkapcsoltam a villanyt. Mikor a tükörbe néztem, azt vettem észre, hogy az arcsom nagyon beesett. És végül felébredtem.

Ami azt illeti nem vagyok drogos és gőzöm sincs,hogy miért álmodhattam ilyet.

2016. ápr. 30. 10:12
 1/6 anonim ***** válasza:
90%
A közönség szóhoz sem jut. Mi a kérdésed? "mennyire durva?" Nagyon! Remélem hasznos volt a válaszom.
2016. ápr. 30. 16:33
 2/6 anonim ***** válasza:
93%
Éhes makk disznóval álmodik...
2016. ápr. 30. 18:07
 3/6 anonim ***** válasza:
anno sokat cigiztem álmomba utana meg fél évig szivtam xdd
2016. ápr. 30. 18:24
 4/6 anonim válasza:
100%
Azért, mert be szeretnél hernyózni jó keményen, csak félsz anyudtól, hogy netán elveszi és magának lövi be, és akkor már nem is az igazi. Ha kipróbálnád, az összeset magadnak lődd, és szerintem erre a legjobb módszer a slag.
2016. máj. 18. 21:54
 5/6 anonim válasza:

lehet, hogy csak láttál egy filmet, vagy a híradóban egy ilyen sztorit, nem? :)

Pl. tegnap a hírekben madárpókokról volt szó, és éjjel róluk álmodtam. És nem azért, mert szeretném kipróbálni, milyen ha rajtam mászkálnak :D

2016. máj. 22. 16:16
 6/6 anonim válasza:

Én egyszer azt álmodtam, hogy kokainozom és egy latin-amerikai klubban táncolok Grace Slickkel meg ilyen kubai csávókkal.

Meg egyszer még anno matekvizsgám előtt azt álmodtam, hogy anyám szobafogságban tart és nem mehetek el megírni a vizsgát, majd bejön a szobába egy barátja, aki úgy néz ki, mint Kurt Cobain és odajön hozzám, vigasztalásképp átnyújt egy hologramos, Star Wars-os képeslapot, és utána idegesítően vihog, amitől mai napig kiráz a hideg. (Pedig szeretem a munkásságát.) Végül pizsamában elindulok otthonról és a Keleti metróaluljárójából felérve a felszínre egy rio-i karnevál kocsijai mennek el konfettivel, meg nagy zenével. Ott mentek, ahol a buszok járnak, és ők Buda felé indultak. Felpattantam az egyik kocsira, ott pedig két latin csávó vezette a kocsit, egy raszta meg egy kövér, fehér trikóban, akinek az ölében ilyen csöcsrázó, táncos csaj ült.

Aztán megkérdeztem a rasztától, hogy hova megyünk most, ő pedig elvigyorodott és felébredtem, majd elmentem megírni a vizsgát.

Akkor most nyertem?

2016. jún. 11. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!