Az "baj" ha nincsenek rémálmaim?
Figyelt kérdés
Nagyon ritkán vannak rémálmaim.. Idén talán egyszer vagy kétszer volt. Van ennek valami jelentősége?2016. márc. 13. 20:45
1/8 anonim válasza:
Ez nem baj! Örülj neki. Szerintem nincs annál jobb, mint, hogy az ember nem álmodik semmit vagy jót álmodik.
2/8 anonim válasza:
Ez azt jelenti, hogy az éber problémáidat viszonylag sikeresen dolgozod fel, vagy nagy a tűrésküszöböd, ha stresszről van szó.
3/8 anonim válasza:
Nekem sincsenek rémálmaim, vagyis csak nagyon ritkán. Idén?? még csak 3 hónap telt el, akkor azért van néha. Nekem fél évente ha van 1, de volt hogy 2 évig nem volt rémálmom. Pedig az a durva, hogy szinte minden nap álmodok, és sok durvább jó álmom is volt már. Hiába vannak rossz idők, és pl sok stressz, rémálom nincs. Valszeg azt jelenti hogy hű vagy önmagadhoz, és nincs semmi bajod belül.
4/8 anonim válasza:
Nem tudom mennyire befolyásolja, szerintem semennyire,nem hiszek az ilyen dolgokba, de mióta van álomfogóm azóta nem álmodok rosszat.
5/8 anonim válasza:
mármint rosszat néha álmodok, ami kellemetlenebb , de mielött megkaptam volna az álomfogót, azelőtt voltak tényleg elég ijesztő álmaim. (volt, hogy horrorisztikus volt)
(előző voltam)
6/8 anonim válasza:
Épp ellenkezőleg, ez jó.
Nagy lelki erőre vall.
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Kisebb koromban sokkal több rémálmom volt. De pár éve nagyon ritka, ha pedig van azok sem durvák, csak kellemetlenül érzem magam de nem félek, mint annó.
2016. márc. 16. 21:12
8/8 anonim válasza:
Mivel krueger úr és sikoly úr az álmokban nem jött el ezért valószinű élőben fog! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!