Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Rémálmaim vannak vajon mi...

Defe kérdése:

Rémálmaim vannak vajon mi lehet ez?

Figyelt kérdés
Azért írok mert különős álmaim visszatértek gyermekkoromból. Nem hittem a természetfeletti dolgokban csak gyerekes félelemnek gondoltam de az utóbbi időkben amikor visszatértek már túl intenzivek voltak. Többnyire mozdulatlanul fekszem az ágyamban (mert nem tudok mozdulni) és legtöbbször egy csuklyás alak jelenik meg aki probál mondani valamit. Így kezdödött de aztán egyre több féle volt. Mint pl: repülök a holdfelé ami félholdalakban van és a sötét részében 5 fény pont vehető ki, egy kis lány magyaráz álmomban hogy valamit meg kell találni stb. A csuklyás alak is vissza tér többször és sok különféle alak akiket ha megmakacsolva magamat megtudok mozdulni és hozzájuk érek akkor egy-két szót ki tudok venni a mondandójukból mert egyébként nem értem mit mondanak. DE AKKOR LETT ELEGEM amikor a csuklyás alak vissza tért több valamivel a szobámba és tíz percen keresztül csak néztük egymást. Mi lehet ez végül tényleg csak alvás zavar lenne?

2015. okt. 11. 16:09
 1/8 anonim ***** válasza:

Alvásparalizis az egyszer már biztos.

Érdekes, mert nekem is voltak rémálmaim gyermekkoromban valami lénnyel, és csak állt az ágyam mellett és nézett.Ahogy a te csuklyásod is.Aztán egyszer felnőtt koromban újra találkoztam vele álmomban és akkor már beszélt, meg akarta magyarázni nekem, hogy semmi értelme az életemnek, ezután napokig nagyon depis voltam minden ok nélkül.

A tied nem biztos hogy gonosz.A csuklyások állítólag védelmezők.Legalábbis többen láttak már ilyet, állítólag szellemi vezető.Próbáld megérteni mit akar, hátha egyszer sikerül elcsípni, mit mond.De még így sem javaslom hogy hagyd hogy esetleg befolyással legyen rád, bár hogyan is alakul.

2015. okt. 11. 16:28
 2/8 anonim ***** válasza:
Álmodsz, vagy ébren vagy közben? Mert ha csak sima alvásparalízis, akkor alvászavar, ha pedig visszatérö rémálom, akkor rossz emlék, lelki trauma...Nekem olyan álmom volt, amiben mindíg egy szörny üldözött egy ajtó felé, de menetközben megálltam(az agy nyílván túl nagy aktivitást érzett, ezért az álomra is kivetítette a paralízist). Megtanultam a tudatos álmodást, sokadjára sikerült legyözni a félelmem és szembe néztem vele és kérdeztem, hogy mit aka. Megfogta a karom és az ajtóhoz vitt, az ajtóban egy emlék volt...egy rossz emlék...
2015. okt. 11. 16:57
 3/8 A kérdező kommentje:
Kétség kivül nem visszatérő mert mindig más a témája bár pár dolog van ami gyakran feltűnik az pedig a csuklyás alak, egy halványkék pompában tündöklő nő akinek az arcát még nem láttam és a vörös holdak amiből kettő van na meg egy kicsi lány.
2015. okt. 11. 17:19
 4/8 anonim ***** válasza:
Passz. De annyit mondhatok(Igen, van tudományos bizonyíték is rá.) az álmok -Minden misztikus szarságot figyelmen kívűl hagyva- nagyon nagy kapcsolatban vannak az ember fizikai és lelki világával is, szóval valami jelentősége kell, hogy legyen!(És itt ne a a nagy ,,mit jelent hatseggű nyúkkal álmodni'' könyvekre gondolj.) Magadban kell keresned a választ
2015. okt. 11. 17:30
 5/8 anonim ***** válasza:
Hogy érted, hogy halványkék? Ha esetleg úgy látod hogy halványkék fény veszi körül, vagy mintha belőle áradna, az utalhat arra, hogy egy valós jelenést látsz vagy testen kívüli élmény.Magamból kiindulva (és mások beszámolóiban is hallottam már erről) hogy ilyen kék vagy zöldes fényben látják azt ami az asztrál dimenzióban van, vagy onnan származik! És akkor ott már valószínű nem álomról van szó.
2015. okt. 11. 17:32
 6/8 anonim ***** válasza:
De ennyiszer lenne egymás után TUDATOS Asztrális projekciója? Nem hinném, meg a csuklyás alakot sem tudom hová tenni.
2015. okt. 11. 17:35
 7/8 anonim ***** válasza:

Alvásparalizis gyakori, hogy asztrál projekcióval folytatódik.Magát a projekciót nem tudatosan csinálja, de attól ő maga még lehet tudatos és próbálhatja felvenni a kapcsolatot azzal, akit akkor lát.Ott pedig elég sok mindent láthat, ami nem feltétlen képzelt dolog....

Amúgy nekem is volt egy olyan kb 4-5 éves időszakom, mikor szinte mindennapos volt valami hasonló, minden éjjel kilépkedtem és láttam minden félét.Mikor megtudtam, mi ez, egy idő után megtanultam időben felismerni és olyan tudatos maradtam, hogy képes voltam még a tükörben is megnézni közben magam, ez volt egyik tervem :D

2015. okt. 11. 17:42
 8/8 anonim válasza:
nekem is nagyon sokszor megjelent mindig a jővőmet mutatta kivülről láttam magam de egészen öreg koromig mutogatja ezeket a dolgogkat nekem ugy szokott lenni hogy kb fél háromnegyed óráig csak nézzük egymást a szemét néha szoktam látni vagy kéken vagy pirosan szokott izzzani ugy vettem észre ettól függ jót vagy rosszat fog mutatni amiután eleget néztük egmást fel áll rajtam elenged az a nyomás smi miatt nem tudok mozdulni elindul én meg megyek utánna a szobám ajtaja egy átjáro ő átmegy rajta én meg követem és eljutunk a jővőbe lebegünk és nézzük mi történik amikor megjósolta a barátom halálát én sírva fakadtam a szeme vörösről kékre vátott és a kezével a köpönyegébe temette a fejemet amiután megnyugodtam megfogta a kaezem léptünk eggyet és ujra feküdtem az ágyamban és ő csak ült a sz ágyam szélén öt perc után felált elindult az ajtóval ellentétes irányba és eltűnt ekko pedig felébredtem
2015. nov. 28. 08:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!