Egyik nap azt álmodtam, hogy az egyik osztálytársamba szerelmes leszek, pedig az az osztálytársam most nem is tetszik. Vajon mit jelent ez?
Figyelt kérdés
2015. szept. 29. 10:25
1/5 anonim válasza:
A tudatallatid üzenni akar valamit róla
2/5 anonim válasza:
Mi az hogy most nem is tetszik?
3/5 A kérdező kommentje:
Azt úgy értem, hogy most nem tetszik, tehát most jó fej meg minden de nem jön be, később meg (ez volt az álomban) szerelmes leszek belé.
2015. szept. 29. 12:40
4/5 Legoman válasza:
Olyan nincs, hogy most nem tetszik. :D
Akkor majd később fog tetszeni? :)
Vagy tetszik vagy nem.
De csak ennyi volt az álomban? Miért lettél az álmodban szerelmes belé?
5/5 A kérdező kommentje:
Nem tudom. Arra emlékszem, hogy a 10 éves osztálytalálkozónk előtt összefutottunk a kis Tesco-ban és hát ott találkoztunk 10 év után és hát.....nem tudom belenéztem a szemébe (tudom furin hangzik :D ) és beleszerettem. Nem tudom.....
2015. szept. 29. 20:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!